![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vorbeai din punct de vedere legislativ, am inteles.
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() Citat:
Nu te-am auzit spunand nimic frumos de Bis. Ortodoxa, chiar nu ii gasi nimic? Citat:
Citat:
De vorba cu alti NP pe alte forumuri, nici unul din ei nu spuneau ca detin calea dreapta...taman numai varu tau. Citat:
Exista UN Dumnezeu si mai multi diavoli facuti de unii dumnezei... Citat:
Acceptand parerile NP, negam invataturile Bibliei cu privire la proorocii mincinosi si la invatatorii rai... Adventistii cred in ce le-a spus E.G.White...cauta sa vezi, si vino si-mi da dreptate. Cum sa nu credem acest lucru cand Biserica noasta este de 2000 de ani? Toate sectele au aparut , cand???? Cum sa nu cred in Biserica mea, cand ea de 2000 de ani pastreaza adevarul si-l transmite tuturor crestinilor...D-zeu a lasat o invatatura, nu peste 3000... Ba se stie, numai ca NP (oameni mandri si orgoliosi) nu accepta aceasta idee... Daca Hristos a intemeiat o Biserica care propovaduieste o invatatura, trebuie sa cautam si care este aceea Biserica cu invatatura cea buna. Citat:
Citat:
Dar nu e nevoie! BOR are episcopii si mitropolii intemeiate dincolo de granitele hotarului tarii. Vrei sa stii unde? - Paris, Italia , Spania, Germania, Stockholm, Chicago, Melbourne,etc... Dar Biserica Ortodoxa este pretutindeni in lume.... La noi in BO "este rusinos ca femeile sa vorbeasca in biserica" (1 Cor 14, 35). Citat:
Citat:
Citat:
Daca tii parte adventistei, te intreb: de ce vin saracuti cu carti pe la ortodocsi? de ce nu se duc la Budisti sau la musulmani, ca astia au lipsuri la capitolul D-zeu? Citat:
Citat:
Isi arata coltii, nu facem decat si-i "pilim"... Dar nu a spus sa-i iubim pe eretici, ci sa ne departam de ei. Dusmanii nu sunt sectarii, sunt cei care nu voiesc raul....sau , poate ca ai dreptate: si sectarii ne vor raul, ne vor in iad cu ei... Citat:
Citat:
Se iubesc??? asta ti-a spus varul tau...pe noi, si dracul e mai bland... Citat:
La noi nu sunt fatarnici, la noi sunt "vamesi"...viteste aceste versete si spune cine e vames si cine e fariseu, tinand cont de tot ce ai spus tu pana aici: Luca cap 18 , 10. Doi oameni s-au suit la templu, ca să se roage: unul fariseu și celălalt vameș. 11. Fariseul, stând, așa se ruga în sine: Dumnezeule, Îți mulțumesc că nu sunt ca ceilalți oameni, răpitori, nedrepți, adulteri, sau ca și acest vameș. 12. Postesc de două ori pe săptămână, dau zeciuială din toate câte câștig. 13. Iar vameșul, departe stând, nu voia nici ochii să-și ridice către cer, ci-și bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului. 14. Zic vouă că acesta s-a coborât mai îndreptat la casa sa, decât acela. Fiindcă oricine se înalță pe sine se va smeri, iar cel ce se smerește pe sine se va înălța.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca si varul tau si ca toti NP mai sunt si altii care cred: Iacob 2, 19. Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar și demonii cred și se cutremură. ... Asa ca, sunt total indreptatit sa spun ca diavolul conduce sectele...
|
|||
|
|||
![]()
Mamaaa ce surprinsi vor fi unii de cei pe care ii vor gasi in RAI si de cei care nu vor fi gasiti acolo....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine punctat: ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca am inteles gresit
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
"Mamaaa ce surprinsi vor fi unii de cei pe care ii vor gasi in RAI si de cei care nu vor fi gasiti acolo..."
Ca sa revin : ca sa fie surprinsi trebuie ca acei "unii" sa ajunga in Rai , nu ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca , vor fi mirati unii NP ajunsi in Rai ca alti semeni de-ai lor sunt in Iad si cu ei in Rai se afla si ortodocsi....
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|