![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum, nu stiu daca la dvs. Hristos e considerat Dumnezeu... Nu demult, ati scris ca Hristos (care la ortodocsi e Dumnezeu) a zacut mort in ziua sambetei, in mormantul in care se odihnea pentru ca era sambata. Pai, uite ca pana si Dumnezeu a murit, si a stat in mormant sambata (ati recunoscut si dvs., sper ca nu veti spune ca v-au alunecat degetele pe tastatura). Poate de aceea in BO se prefera sa se faca rugaciuni pentru cei morti in ziua sambetei si pentru cei vii in ziua duminicii: sambata, Hristos era mort si se ODIHNEA (ortodocsii se roaga nu pentru morti propriu zis, ci pentru ODIHNA lor...), iar duminica a inviat, si e ziua in care se roaga pentru cei vii... Simplu, nu ? Crestinul e sau nu de partea lui Hristos ? E sau nu cu Hristos pe aceleasi coordonate ?? Cu Hristos sambata _ mormantul; se face aducere aminte de statul in mormant al lui Hristos, de ODIHNA lui. Cu Hristos duminica: viata; mai precis: din nou la viata, se face aducere aminte de invierea lui Hristos. Ca sa stabilim ceva: eu am venit cu argumentul dvs., cu raspunsul pe care l-ati dat la intrebarea daca Hristos lucreaza sambata... ati spus ca sambata s-a odihnit deoarece era mort in mormant. Acum, ii acuzati pe ortodocsi ca leaga sambata de morti. E ceva care nu concorda cu Hristos aici ? Last edited by AdrianAamz; 10.02.2011 at 00:09:28. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|