Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2011, 01:18:28
AdrianAamz AdrianAamz is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Elada / Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Îmi repetați de două ori acest argumentum absentia. Ce să cred, s-au terminat argumentele solide... și ați trecut la cele gazoase?
Eu folosesc logica dvs. : dvs. imi spuneti mereu ca NU scrie aia sau aia, ca aceia NU au spus explicit aia sau ailalta.
Si acum imi reprosati mie ca va servesc cu prajitura dvs. ??
Reply With Quote
Vechi 10.02.2011, 01:27:15
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
Eu folosesc logica dvs. : dvs. imi spuneti mereu ca NU scrie aia sau aia, ca aceia NU au spus explicit aia sau ailalta.
Si acum imi reprosati mie ca va servesc cu prajitura dvs. ??
Vă înșelați. Eu tot arăt ce SCRIE: Dumnezeu S-a odihnit sâmbăta, a binecuvântat-o și a sfințit-o, a poruncit-o (porunca a IV-a din Decalog); iar dumneavoastră (nu neapărat dv. personal) argumentați tot ce NU scrie (poruncirea duminicii de către Hristos și apostoli, desființarea Decalogului).
Reply With Quote
Vechi 10.02.2011, 01:46:21
AdrianAamz AdrianAamz is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Elada / Romania
Implicit

Citat:
Vă înșelați. Eu tot arăt ce SCRIE: Dumnezeu S-a odihnit sâmbăta, a binecuvântat-o și a sfințit-o, a poruncit-o (porunca a IV-a din Decalog); iar dumneavoastră (nu neapărat dv. personal) argumentați tot ce NU scrie (poruncirea duminicii de către Hristos și apostoli, desființarea Decalogului).

Parca era vorba mai adineauri de ce scrie in cursul de ebraica, nu de ce scrie in Biblie...

La intrebarile cu Sfanta Treime tot n-ati raspuns.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2011, 01:50:13
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
Parca era vorba mai adineauri de ce scrie in cursul de ebraica, nu de ce scrie in Biblie...

La intrebarile cu Sfanta Treime tot n-ati raspuns.
Fratele pastor si adeptii dansului sunt cam uituci...am pus si eu multe intrebari si nu am primit raspuns....
Imi citeaza de la Evrei 4, 9 si crede ca eu sunt fara minte ca toti AZS si nu citesc ce scrie inainte si dupa acest verset...face confuzie intre ziua de odihna poruncita evreilor si tinuta de ei si ziua de odihna in Imparatia lui D-zeu.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.

Last edited by Geony; 10.02.2011 at 01:52:43.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2011, 08:30:45
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
face confuzie intre ziua de odihna poruncita evreilor si tinuta de ei si ziua de odihna in Imparatia lui D-zeu.
În Împărăția Slavei lui Dumnezeu ziua de odihnă va fi tot sâmbăta:

"Că precum cerul nou și pământul nou, care Eu le fac, rămân înaintea Mea, zice Domnul, așa va sta sămânța voastră și numele voastre. Și va fi din lună în lună, și din sâmbătă în sâmbătă, veni-va tot trupul de se va închina înaintea Mea în Ierusalim, zice Domnul." (Isaia 66,22-23 - versiunea sinodală 1914)
Reply With Quote
Vechi 10.02.2011, 08:54:33
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:

"Că precum cerul nou și pământul nou, care Eu le fac, rămân înaintea Mea, zice Domnul, așa va sta sămânța voastră și numele voastre. Și va fi din lună în lună, și din sâmbătă în sâmbătă, veni-va tot trupul de se va închina înaintea Mea în Ierusalim, zice Domnul." (Isaia 66,22-23 - versiunea sinodală 1914)
Bineinteles ca e vorba tot de sabbath (odihna, ziua de odihna), nu de sambata. Nu aveau cum sa stie evreii de ziua lui Saturn (sambata)!
Reply With Quote
Vechi 10.02.2011, 08:59:02
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Bineinteles ca e vorba tot de sabbath (odihna, ziua de odihna), nu de sambata. Nu aveau cum sa stie evreii de ziua lui Saturn (sambata)!
Cu atât mai puțin de ziua Soarelui...
Reply With Quote
Vechi 10.02.2011, 11:34:40
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:

Acum ati atins culmea prostiei!
Adica si in Imparatia Cerurilor ne vom odihni (cine va ajunge acolo) doar sambata, apoi nu ducem sa sapam gradina Raiului, sa stropim pomii de omizi, sa culege roadele (oare o sa facem si vin?) ...ei munca asta, nici in vesnicie nu ne da pace...o sa lucram cu carte de munca, nu stiti?

Mr. pastor, matale esti evreu sau crestin?
Mai lasa VT si ziua de odihna a iudeilor, si treceti in NT...aici Hristos nu ne vb de odihna in zi de Sabat in vesnicie;
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.

Last edited by Geony; 10.02.2011 at 11:36:45.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2011, 16:11:28
Banned

Implicit

Citat:
Acum ati atins culmea prostiei!
Adica si in Imparatia Cerurilor ne vom odihni (cine va ajunge acolo) doar sambata, apoi nu ducem sa sapam gradina Raiului, sa stropim pomii de omizi, sa culege roadele (oare o sa facem si vin?) ...ei munca asta, nici in vesnicie nu ne da pace...o sa lucram cu carte de munca, nu stiti?
Asta parcă ar aduce puțin a hulă împotriva Duhului Sfânt - Cel ce a inspirat cuvintele adevărate ale proorocului Isaia. Exceptând lupta cu dăunătorii și cu beția, da, nu vom "scăpa" nici în Rai de muncă. Așa spune Scriptura și eu o cred- nu o consider "culme a prostiei"!
Reply With Quote
Vechi 10.02.2011, 08:32:02
crocomau crocomau is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2011
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Fratele pastor si adeptii dansului
Despre care pastor vorbiti? Se vede ca aveti un complex de inferioritate si vreti sa va autosugerati (dvs. si celorlalti) ca dialogati cu un pastor. Ideea ca un simplu adventist isi poate argumenta singur credinta, doar cu Sfanta Scriptura, va deranjeaza.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Saptamana Patimilor admin Sfintele Pasti - Invierea Domnului 71 04.05.2013 16:00:01
Prima Duminica dupa Pasti? georgeval Diverse Sarbatori 4 09.05.2011 16:24:33
Saptamana branzei florinrusu Nunta 5 20.02.2009 09:14:12
Prima ninsoare!... silverstar Generalitati 9 24.11.2008 17:49:12
Saptamana Patimilor iosif Din Noul Testament 21 23.04.2008 12:56:11