![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pastore, ce conferite faceti din 21 ianuarie? sau e vorba de prozelitism fanatic?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pastore, colegul tau de servici Pastorul Aron Moldova ma lamureste mai bine ca tine la orice problema... El e chiar simpatic...e batran si a cam pierdut, dar nu conteaza: Stii cum talcuieste versetul: "mi se pare ca..." , "cred ca acolo vrea sa spuna ca..." Sa stii ca urmaresc Speranta TV si sunt la curent cu toate.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
L-am urmarit aseara intr-o emisiune data in reluare , si am ras pana n-am putut...cred ca are alzhaimer!
|
||||
|
||||
![]()
sa inteleg ca tu respecti sabatul?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar dc respectați sabatul, când în Scriptură doar evreii fundamentaliști îl respectau? Iisus l-a cam desființat, chiar se luau arhiereii de El că nu respectă sabatul. Ulterior și apostolii l-au desființat. Sunt curioasă pe ce vă fundamentați această dogmă strict în NT.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai mult ca pe D-zeu!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Cruce | DanielaTM | Rugaciuni | 5 | 14.04.2016 11:19:05 |
Cuvântul întrupat (sau despre Sfintele icoane) | DanielDG | Dogmatica | 0 | 18.12.2012 20:59:27 |
Sfanta Cruce | NiCcoleta | Intamplari adevarate | 15 | 09.11.2009 20:37:18 |
Sfanta Cruce | Zomby | Intamplari adevarate | 0 | 10.09.2008 14:13:52 |
Sfanta Cruce | Mario_25i | Intamplari adevarate | 6 | 08.12.2007 11:39:26 |
|