![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Frumos spus. Asa este.
Ma minunez cand vad insa lucrarea duhului in cei care nu citesc. Invata si inteleg numai din credinta si iubire. Pentru noi, restul, se potriveste insa "reteta" de mai sus: sa citim si sa iubim! Citat:
Nu am spus ca nu este buna sau ca nu ar trebui... ci numai faptul ca se trece cu vederea ceva esential. Oare cei ce au alcatuit lista... or fi citit in litera toate cele puse acolo? Oricum, nu mi'ar folosi raspunsul.
|
||||
|
||||
![]()
Ieri, 10 februarie, au fost hirotesiti 16. Nu se precizeaza cati s-au inscris.
|
![]() |
Tags |
duhovnic, duhovnicie |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Examen de Admitere la Facultatea de Teologie - Bucuresti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 10.07.2010 22:41:47 |
rugaciune pentru examen | AngelSmile | Rugaciuni | 11 | 06.05.2009 15:10:01 |
subiecte examen capacitate preoteasca 2008 | mmaria | Generalitati | 3 | 01.03.2008 19:42:25 |
limitele sfaturilor preotesti in duhovnicie | blueinsinuate | Preotul | 30 | 11.06.2007 17:41:29 |
examen | Cain | Intamplari adevarate | 2 | 03.08.2006 11:17:24 |
|