![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ordinea pe care ne-o prezinta Sfantul Apostol Pavel este: auzit, cercetat si apoi crezut (daca merita crezut). Unii crestini au respectat aceasta ordine, verificand chiar si cele auzite de la insusi marele Apostol al neamurilor: "Au primit Cuvîntul cu toatã rîvna, si cercetau Scripturile în fiecare zi, ca sã vadã dacã ce li se spunea, este asa." (Fapte 17:2) Multi dintre cei care cerceteaza (daca cerceteaza) dupa ce au crezut, cerceteaza degeaba. Raman intepeniti in ceea ce au crezut, neavand curajul sa recunoasca faptul ca au avut o credinta gresita. |
|
|||
|
|||
![]()
Sincer subiectul e penibil. Incerc sa mi-l imaginez pe Dumnezeu la judecata de apoi: " tu ai tinut sambata ai bulinuta alba..tu ai tinut duminica ? ai bulinuta neagra ". E ridicol !!! Toate certurile astea ca cine detine cica "Adevarul" si ca cei care tin sambata sunt mantuiti ceilalti nu, sunt lucruri diavolesti. De ce nu deschideti ochii ? Si nu ma refer la ochi ca organ ci la ochii mintii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa tina fiecare ce zi doreste. Doar e democratie. Ce ne tot incurcam cu Porunca lui Dumnezeu, sau cu ce a binecuvantat si sfintit Dumnezeu? Last edited by crocomau; 12.02.2011 at 20:49:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum bine spunea un coleg de-al nostru : dovedeste !
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce sa dovedesc? Nu am nimic de dovedit. Am confirmat ceea ce ati spus dvs. Adica, este penibil sau ridicol sa discutam sau sa tinem seama despre ceea ce Dumnezeu a sfintit si binecuvantat.
Ce conteaza ca ascultam de porunca lui Dumnezeu si pazim ziua binecuvantata si sfintita de EL? E acelasi lucru cu a pazi o zi aleasa de oameni, pe care Dumnezeu nu a binecuvantato si nu a sfintito. Nu sunteti de acord cu mine? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate am inteles, voi sunteti oricum mantuiti. De ce va mai consumati cu noi, pacatosii ? Va pierdeti timpul ( degeaba zic eu ) aici incercand sa ne convingeti de ceva ce oricum nu acceptam. Va rapim din timpul pe care, probabil ar trebui sa-l petreceti cu familia..cu copiii sau din timpul dedicat rugaciunii. Dar e alegerea voastra nu a noastra. Lasati-ne pe noi cu pacatele noastre si lasati-l pe Bunul Dumnezeu sa ne judece . |
|
|||
|
|||
![]()
Mantuirea trebuie dusa pana la capat, ne invata Sfintii Apostoli (Filipeni 2:12) . Altfel, o poti pierde.
Citat:
Noi doar discutam despre legile lui Dumnezeu si despre ceea ce Dumnezeu a binecuvantat si sfintit. Nu am stiut ca va deranjeaza un astfel de subiect. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar ce porunceste Dumnezeu acceptati?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, daca nu crezi ceva, nu cercetezi.Daca vine unu si-mi spune ca au aterizat martienii si-l cred, merg sa verific. Daca nu-l cred, nici nu-mi pasa si-mi vad de treaba in continuare.Iar sfintul apostol Pavel ne spune: ceea ce conteaza este credinta, speranta si dragostea(nu prea pomeneste de stiinta0. Iar cei care cerceteaza fara a avea un indrumator bun, ajung pe drumuri gresite (un orb indruma pe alt orb). SI e simplu sa-i recunoastem: bisericile lor nu aduc roade. Last edited by nutucutu; 12.02.2011 at 21:36:46. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|