![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Laureat al premiului Nobel, Bertrand Russell a fost unul dintre autorii mei preferati pana cand am aflat ca este promotor al eugeniei. Cuvintele lui sunt "profetice" (programatice, de fapt, ca sunt puse in practica):
“Diet, injections, and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible.” “Gradually, by selective breeding, the congenital differences between rulers and ruled will increase until they become almost different species. A revolt of the plebs would become as unthinkable as an organized insurrection of sheep against the practice of eating mutton.” - Bertrand Russell, “The Impact of Science on Society”, 1953 (inspirata asemanarea cu oile.. aveam rude care cresteau oi si sunt animale f dragute: daca impingi cateva intr-o directie, multe altele le vor urma.. adica tot le mani si le aduni.. nu jucam cu ele in copilarie) Majoritatea vaccinelor contin mercur (si se stia din vremea lui Russell despre mercur si efectele lui) cu efecte devastatoare pt sistemul nervos (Russell vorbea despre "lobotomie partiala" - din pacate nu am citit cartea lui ci doar preluari din ea, nu pot da link direct). Pt cine este interesat, resurse sunt fff multe despre efectele vaccinelor. Si daca tot cautati, cine are copil mic poate afla si despre legatura dintre vaccinare si sindromul mortii subite a sugarului ("SIDS" in engleza) - iarasi gasiti informatii uimitoare. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|