![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sincer si eu sunt nemultumit de baieti dar nici fetele nu-s mai prejos,chiar deloc. Saracele sunt "chinuite" de la varste fragede,se tot straduiesc sa iasa prin orice chip in evidenta... Si stii vorba aia,cateaua pana nu ridica coada cainele nu se da la ea. Pai cum doamne-iarta-ma sa nu intorc capu cand vad o "bunaciune" imbracata atat de provocator si care arata si bine? Sau sa n-o claxonez macar |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Multumesc Melissa. Poate asta e una din calitatile (sau defect??) mele. Imi place sa fiu cat mai sincer,nu vad niciun rost in a fi fatarnic. Plus ca nu te mai place nici Dumnezeu asa...
Da serios acum,la cum arata unele pustoaice azi de la 14 ani in sus mai ca nu-ti vine sa crezi Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Urăsc băieții că-s niște obsedați. E un demon de care nu reușesc să scap, uneori îl mai îmblânzesc, dar tot mai izbucnește urât în mine.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Eeee..e o calitate mereu.Nu stiu ce-i cu ura asta a ta !?Incearca sa iubesti in loc sa urasti! Gandeste-te ca in fiecare baiat e Hristos si iti incearca iubirea! Depaseste-ti limitele ca poti!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Specific masculin: depravarea Specific feminin: prostia PS: Nu mai fi atât de sincer de față cu mine, că-s sensibilă la capitolul băieți. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 14:28:55 |
| Religia ne-Ortodoxă a lui O. T. | doctor_faustus | Alte Religii | 39 | 12.12.2010 12:59:23 |
| Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa | hmiron | Generalitati | 35 | 07.04.2010 19:12:16 |
| Pastor in religia ortodoxa? Paradox sau Ironie | patinina34 | Generalitati | 19 | 12.01.2009 18:08:41 |
| adolescentii din ziua de azi | andreeacatalina | Generalitati | 0 | 31.07.2008 23:34:14 |
|
|