![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Și asta e mai rău decât situația actuală în ce fel? Un control obligatoriu la fiecare 6 luni e mult mai bune decât unul din an în paște sau nici unul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca e bun, sa-i induca clientului o senzatie de falsa siguranta, ca pe urma doar se trateaza pe banii tai, pardon..ai Statului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu cred ca are importanta daca este legal sau ilegal(in afara legilor lumesti) atata vreme cat e in afara legilor Lui Dumnezeu.Credeti ca in fata Lui Dumnezeu legile noastre conteaza atata timp cat ele sunt atat de bolnave?
Desfranarea tot pacat este indiferent daca o societate este sau nu de acord. Si nu cred ca se vor prostitua mai mult femeile pt ca legea le.ar proteja. A nu se intelege ca sunt de acord cu legalizarea care nu incearca altceva decat sa dea un aspect estetic,cosmetizat al acestei decaderi morale care afecteaza echilibrul in societate,in familie. Intr.adevar legalizand prostitutia ar insemna ca toleram aceasta,ceea ce nu e demn de un popor ortodox.Dar repet :Dumnezeu cantareste la fel pacatul fie el legal sau ilegal.Iar consecintele sunt aceleasi pe umerii bietelor femei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.kuro5hin.org/story/2002/12/22/185323/82 Deci mai problematici sunt copii care nu primesc educație sexuală decât prostituatele. Iar dacă meseria e legală evident că plătește contribuție la sănătate. Nu că asta ar însemna că obține tratament în schimb, că nici noi nu obținem, dar așa îți place tie sa pui momâi de paie, că în ceea ce privește realitatea, ești rupt de ea. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=ZergAteu;338272]G. Prostitutes are not a major source of STD-spread. Only 3-5% of STDs are prostitution-related, compared to 30-35% which is teen-related. Despite the bunk propogated by zealous anti-prostitution advocates, prostitutes are not a major source of STD-spread, and (indeed) this suggests that they are not particularly vulnerable to STDs. This is probably because prostitutes are highly aware of safe-sex, as it is a necessity in their business, and always use condoms and other devices to make sex safer. If only the Christian Coalition nutcases would allow our teenagers to be educated just as well in contraceptives and safe sex.
http://www.kuro5hin.org/story/2002/12/22/185323/82 Deci mai problematici sunt copii care nu primesc educație sexuală decât prostituatele. Cine a zis ca un ateu n-are credinta? Pe un ateu nu-l deranjeaza credinta oarba atat timp cat ii place ceea ce aude, ii deranjeaza credinta altora care ii spun ceea ce nu vor sa auda. Unde sunt studiile care ofera acele cifre si cum s-au realizat mai exact? Am motive sa cred ca statisticile sunt manipulate. Desigur, pentru domnul ateu verificarea surselor nu conteaza, importante sunt concluziile. Citat:
Dar asta s-ar putea rezolva destul de usor, prin eliberarea Carnetului de Curvar fara de care individul nu poate beneficia de serviciile legale a unei prostituate dar pe de alta parte daca face BTS nu primeste asistenta medicala gratuita. Ce ziceti, sustineti amendamentul, in numele corectitudinii fata de restul societatii care nu vrea sa suporte costurile suplimentare ale legalizarii sclaviei, pardon, prostitutiei? Last edited by AlinB; 16.02.2011 at 01:31:04. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 16:12:26 |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
|