Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.02.2011, 22:27:32
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ce castiga statul la un plic de 20ron dar care distruge o viata?
Ceea ce castiga si de la un pachet de tigari de exemplu! Drogatul tot o sa se drogheze,indiferent daca marfa e cumparata legal sau "pe sub mana".

Citat:
Pai n-ai cum sa vezi pana cand n-ai sa ai familie, responsabilitati, te doare in cot de ceilalti ca doar tu esti ala destept, echilibrat, aialalti care pot sa greseasca sunt deja "distrusi", "nu au nimic in cap" etc.
Deci un drogat cum poate fi numit? Realizat si inteligent? Oricine are macar un gram de minte in cap nu s-ar droga! Chiar,tu te droghezi? Banuiesc ca nu. Dar de ce? Pentru ca AI CEVA IN CAPU' ALA!

Citat:
Pana cand nu o sa te duci sa-ti ridici copilul de la spital sau de la morga doar pentru ca prietenii l-au convins "sa incerce si el ceva".
Auzi,stii ce? Si pe mine m-au rugat atatia cu iarba,cu tigari etc. Si nu am tras macar un fum de tigara in viata mea (desi se gasesc pe toate cararile)! Asta pentru ca am gandit rational si am stiut ca nu e bine! Daca altu considera ca e bine si ca e "jmecher" daca fumeaza si se drogheaza,ce sa-i fac eu?? Sa suporte consecintele! Nu stiai vorba aia: "prostia se plateste"? Si de ce sa nu se aleaga si statul cu ceva de pe urma astora? Unii sunt niste paraziti ai societatii,macar sa faca si ei ceva bun!

Citat:
Sau poate ca pana sa ajungi acolo, viata o sa te puna intr-o situatie de ai sa ajungi ca si altii sa te judece ca fiind "distrus", "fara nimic in cap", etc.
Repet,daca maine ma apuc de tigari si de droguri,cum pot fi numit? Voi fi demn de lauda si de atribute pozitive??
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Legalizarea prostitutiei cristiboss56 Generalitati 154 16.09.2017 16:12:26
Ce parere aveti despre divort? lacrimi Secte si culte 90 21.11.2010 08:30:24
Ce parere aveti despre.... mihnea45 Generalitati 10 22.10.2010 15:27:53
Ce parere aveti despre OZN-uri? alexdu Generalitati 52 04.02.2010 18:46:56
Legalizarea prostitutiei ancaozana Generalitati 1 26.10.2009 07:51:19