![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citat:
Nu sunt suficiente gradinite, locuinte, locuri de munca, dar sa construiesca bordeluri. Tot ce mai lipseste din tabloul asta este mandria ta de tata ca desi n-a avut unde sa faca gradinita si a facut o facultate din care s-a ales doar cu o hartie, fiica ta are un loc de munca legal si bine platit si nu mai trebuie sa faca trotuarul, unde munceste cot la cot cu mama ei. Si atunci o sa pot sa exclam: "Am vazut si romani fericiti!". Citat:
Citat:
Nevada nu vorbeste. In schimb un idiot a scris un articol care sa entuziasmeze alti idioti cel putin la fel de mari. Citat:
Sa ma anunti cand ai sa dai de un astfel de caz. Intre tip, ai sa gasesti zeci si sute de femei abuzate in scopul prostitutiei. Citat:
Fa-ti ordine in idei. Citat:
Si alta solutie mai inteligenta n-ai gasit decat acoperirea legala a abuzului. Hai sa-ti propun eu una: prostituata care isi reclama pestele si colaboreaza cu organele de ordine in vederea incriminarii lui scapa de puscarie si se alege cu protectie si o renta pe viata. Ce zici? Citat:
Nu stiu daca esti in stare sa sesizezi diferenta. Spune-mi si revin cu detalii daca e cazul. Citat:
Cei ca tine o privesc ca o unealta oarecare si cu cat mai docila cu atat mai vrednica de dispret. Si asta pentru ca pur si simplu nu sunteti in stare sa legati o relatie care sa va implineasca si in adancul vostru femeia va complexeaza. Asa ca incercati sa compensati orgoliul lovit pe partea celalalta, lovind in cele care nu-si pot proteja demnitatea sau care au pierdut-o deja. Tragic mai baieti.. Citat:
Important este ca cele care sunt constranse in aceasta directie mizerabila sa aiba sansa de a iesi la liman. Iar asta nu se poate intampla daca cel care o constrange este acoperit legal pentru ceea ce o constrange sa faca. Citat:
Cine ar crede-o cu atat mai mult ca are contract de munca? Citat:
Citat:
Mai ramane sa intelegi ca legalizarea prostitutiei poate fi acoperirea legala pentru abuz. Citat:
Rezumat la ce ai citat mai sus? "Vai, legea e proasta. Hai sa facem una si mai proasta." "Bietele prostituate, ce viata grea au fiind exploatate in ilegalitate. Hai sa le exploatam legal!" |
|
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
A, scuze, credeam că suntem la ora de spus lucruri evidente fără nici o valoare. Pont: americanii tot oameni este. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Prostitutes account for 90% of the arrests, their clients for only 10%. The enforcement of anti-prostitution laws is predjudiced against prostitutes, and in fact punishes and violates those that the supporters of anti-prostitution laws (some feminists and Conservatives) claim anti-prostitution laws protect. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Legat de judecățile tale de valoare nu comentez. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
„Bună, eu sunt prostituată.” „A, scuză-mă, n-am prezervativ. Se poate fără?” Și nici nu se poate sa vezi materiale, uneori chiar filmate chiar de ele pe net. Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=wrJJDdhNGzU Citat:
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 17:12:26 |
| Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 09:30:24 |
| Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 16:27:53 |
| Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 19:46:56 |
| Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 08:51:19 |
|
|