![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poți citi ceva mai mult aici: http://www.answersingenesis.org/arti...e-of-evolution Mutațiile benefice pot fi un mit, nu sunt informat. Am impresia că în bună măsură chiar asta sunt iar cele câteva exemple contrare sunt chinuite. Tu însă crezi orbește, chiar și fără să te fi documentat, că știința le-a explicat. Nu are sens să intru cu tine într-un dialog al orbilor. Dacă vrei să aduci în discuție mutațiile benefice, adu cazuri concrete și o să vedem. Repet că eu nu m-am referit la ceea ce se constată în natură ci la ceea ce ar trebui să se constate dacă ar lipsi o Forță inteligentă creatoare. Natura dovedește existența acestei forțe. Informația biologică, bogăția formelor de viață, viața conștientă, existența lumii însăși sunt dovezi arhisuficiente pentru existența acestei forțe pe care unii o numesc Dumnezeu, alții în alt fel.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|