![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Oricum, se "imprumuta" caini de la o regiune la alta.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
ps. In plus multi oameni "latra" zi de zi , mult si prost....ce facem? le punem botnite? |
|
|
||||
|
||||
|
Scuze, dar nu m-am putut abtine. Am ras 5 minute in continuu de gluma mea proasta... facuta bine.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
De acord cu prima parte ...A fost o gluma proasta....si-n rest nu vad nimic bun...Iubesc cainii de cand ma stiu...si nu ma intreba ce ti-as raspunde daca ar fi sa aleg intre unul din ei si tine...(cel care m-a intristat acum!!!)...
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 18:08:53 |
| Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 31.08.2012 00:00:28 |
| Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 22:57:15 |
| Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 17:35:05 |
|
|