![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
guardian knight
a scris :"stimate domn, adevarata problema a iubitorilor de caini (a unora dintre ei,sa nu generalizam) este de fapt una de spsihologie subterana ! Ca sa fiu mai clar, nu numai ca acesti oamnei,nu doresc eutanasierea maidanezilor,ci,si mai mult nu doresc de fapt sa fie luati de pe strada, ci lasati pe strada, lor facandu-le o placere inconstinta si sadica, ca ceilaltiu oameni sa fie muscati si sa tremure de fica cainilor !" Iti raspund: 1.Nu esti in stare sa emiti judecati doar in proprio nomine? Nu atribui gandirea ta CATEGORIC bolnava, altora...nimeni nu-ti da acest drept..ca bunul simt ti-e lasat in amanet, clar.... guardian knight "Acesta este de fapt secretul cel mare, al tutur babelor, mosilor sau adultilor ingrijitori secreti de caini pe langa usa blocului personal,sau pe langa vreun container de margine de bloc ! Aceste persoane amarate, vor si ele sa se simta puternice,in fata celorlalti semeni, bagand in mod discret si secret, groaza in ei, prin intermediul acestor maidanezi,protejati,care firesc, latra ,cand vreun trecator grabit merge pe acolo !" Iti raspund: 2.Sa ma ierti , dar nu doar batranii iubesc animalele , insa da, poate baba ta si mosul tau nu o fac pt daca tu esti cum esti, categoric ceva vina au si ei...Apoi de ce crezi tu ca persoanele care ingrijesc animale ar fi amarate? Poi , poti avea tu nenicule, bani garla , daca n-ai minte si suflet nici atat...Da, esti un trecator , dar am senzatia ca din cei cu parul dupa ei, da de pot lovi un caine , sa arate ce grozavi sunt...Dupa modul in care ai pus problema , plus limbajul....esti departe nu doar de a fi crestin ci primordial OM...Pt mine si nu doar, ramai o entitate, care putand uri atat de mult sfideaza orice posibilitate de apropiere si indumnezeire. guardian knight : "Deci sentimentul orgolios al puterii ai face pe acesti oameni sa aiba o dragoste bolnava pentru caini,si normal sa tipe ca din gura de sarpe cand, surasa puterii lor este eutanasiata !!!" Iti raspund 3: Cred ca esti unul "mic", "marunt"incat se poate sa nu te vada nimeni cum vrei tu si certamente "slab", daca traiesti cu impresia aceasta despre cei ce ocrotesc maidanezii....Dintre ei(cainii fara stapan) MAJORITATEA NU ATACA !....Dar tu i-ai vrea ucisi pe toti...Sa te ierte Dumnezeu !...Si asta iar graieste despre ce insemni tu... guardian knight: "Desigur, ca ei sunt apasati de o ura atroce impotriva semenilor-oameni, folosind cainii ca pe o razbunare inconstienta !!! Am precizat ca nu vreau sa generalizez, exista multe persoane, sincer iubitoare de animale si care nu intra in categoria de mai sus ,insa nu am facut decat sa descriu o tipologie, des intalnita,din pacate !" Iti raspund 4. Nu stiu cati ani ai, dar banuiesc...dar ai o judecata bolnava....Si in toata porcaria pe care ai postat-o nu s-a simtit perfect decat ca : a. ai o pb cu cainii in general vb; b.esti animat de sentimente deloc ortodoxe vizavi de oameni;c.TI-AI FACUT O AUTO CARACTERIZARE , datorita careia practic nu stiu ce cauti aici...vorbind astfel despre OAMENI si despre caini..... Ps. Nu te mai osteni sa-mi scrii ceva "de dulce" dintr-un motiv . mi-e sila sa te citesc si ma respect prea mult ca sa fac asta! Iubitorilor de caini :http://www.youtube.com/watch?v=Hllqp...eature=related |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|