![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- robia si iesirea din Egipt a evreilor e o poveste, desi in toata Biblia se mentioneaza aceste evenimente - nu exista bacterii, virusi, atomi... Mai sunt si alti useri de pe forum pe care am decis sa-i ignor, pentru ca dialogul cu ei nu mai are sens.
|
|||
|
|||
![]()
Serios
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aici cred ca a fost vb de "sfanta" graba la scris..Cel putin asa cred eu!
|
|
|||
|
|||
![]()
dara ce ne doare de grija altora din ipostaza "smerita"si "crestina": "ia te uita ce ne-crestini sunt altii fata de mine,crestinul ortodox perfect".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In acest sens, ii combati cu ce stii tu, nu cu ce urmaresti sa zica altul. Are dreptate Melissa.
|
|||
|
|||
![]()
Pai aia ziceam si eu ca are dreptate Melissa.Raspunsul meu era la intrebarea de deschidere a topicului draga.Ca tare doare pe cine a deschis subiectul de cat sunt altii de necrestini dara ia uitati la ce mandrete de ortodox adevarat oi fi eu daca intreb asta.Scuze daca nu ma exprim asa de bine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sincer, nu vad ce treaba ar avea cineva sa stabileasca in functie de anumite afirmatii statutul de "adevarat crestin ortodox". Fiecare e liber sa zica ce vrea, cum fiecare va raspunde pentru fiecare cuvant. Acest topic trebuie inchis.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crestin sau Ortodox | catehumen | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 109 | 20.01.2014 12:21:02 |
pomelnice pe crestin ortodox | steliana-steli | Generalitati | 1 | 22.12.2011 18:49:45 |
cine este crestin adevarat | fallen | Generalitati | 19 | 24.08.2011 11:12:42 |
|