Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2011, 11:25:57
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
Desi in mod normal n-as fi vazut ce a scris el/ea, se mai intampla sa intru pe site fara sa fiu logat, si mi-a fost dat sa citesc.

Se poate numi persoana crestin-ortodoxa ?

Chiar sunt curios ce raspundeti . (As ruga pe cei care recunosc, sa pastreze anonimitatea)
Acest mod de abordare miroase a barfa.Ar trebui sa combati idei si nu persoane.Stiu ce user citezi pentru ca e foarte usor de identificat.Are postari unice in fel de exprimare.Dar nu mi se pare corect modul tau de a ridica problema,chiar daca nu sunt nici eu de acord cu ce scrie .Nu este fair-play ce faci.Era mai corect sa-i combati ideile,pe topicul pe care le-a postat.

Last edited by Melissa; 21.02.2011 at 11:28:06.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2011, 11:27:16
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Acest mod de abordare miroase a barfa.Ar trebui sa combati idei si nu persoane.Stiu ce user citezi pentru ca e foarte usor de identificat.Are postari unice in fel de exprimare.Dar nu mi se pare corect modul tau de a ridica problema,chiar daca nu sunt nici eu de acord cu ce scrie .Nu este fair-play ce faci.
Eu una nu știu despre cine e vorba.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2011, 11:30:28
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

@ Melissa, Lasand la o parte faptul ca esti offtopic , nici nu stii ce inseamna cuvantul barfa .

Am intrebat daca persoana respectiva in conditiile in care a zis ce a zis se poate numi crestin-ortodoxa . Daca voi vreti sa barfiti persoane ....treaba voastra. http://dexonline.ro/definitie/b%C3%A2rf%C4%83

Last edited by cocacoc; 21.02.2011 at 11:34:35.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2011, 11:37:25
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
@ Melissa, Lasand la o parte faptul ca esti offtopic , nici nu stii ce inseamna cuvantul barfa .

Am intrebat daca persoana respectiva in conditiile in care a zis ce a zis se poate numi crestin-ortodoxa . Daca voi vreti sa barfiti persoane ....treaba voastra. http://dexonline.ro/definitie/b%C3%A2rf%C4%83
Melissa are dreptate, chiar dacă anonimă, tot bârfă e.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2011, 11:42:38
Melissa
Guest

Implicit

Citat:

Nici macar nu stii sa cauti in dex.:
http://dexonline.ro/definitie/b%C3%A2rfi
In loc sa insisti in greseala, mai bine iti ceri scuze userului (caruia nici macar nu ii dai posibilitatea sa se apere) pentru gestul tau.Stii ce faci tu? Il pui pe user la perete si inviti crestinii sa dea cu pietre in el!
Daca ai ceva de spus, combate-i ideile punct cu punct,unde a postat topicul.Daca nu ai nimic de spus ,mai bine taci,nu instiga forumistii la cleveteala.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2011, 11:49:45
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Ce sa combat cand sunt de acord cu ce a spus , si n-are cine sa se apere din moment ce n-am nominalizat pe nimeni. Mai uita-te o data in dictionar, chiar si la link-ul pe care l-ai dat tu. Si poate poti sa raspunzi ontopic sau sa incetezi sa mai scriii aici, simplu .
Reply With Quote
Vechi 21.02.2011, 11:54:45
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Ce sa combat cand sunt de acord cu ce a spus , si n-are cine sa se apere din moment ce n-am nominalizat pe nimeni. Mai uita-te o data in dictionar, chiar si la link-ul pe care l-ai dat tu. Si poate poti sa raspunzi ontopic sau sa incetezi sa mai scriii aici, simplu .
Eeee acum chiar ne crezi prosti pe toti....
Reply With Quote
Vechi 21.02.2011, 11:58:39
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
BÂRFÍ, bârfesc, vb. IV. Tranz., intranz. și refl. recipr. A (se) vorbi de rău, a (se) ponegri, a (se) defăima, a calomnia, a cleveti.

Parcă am mai văzut asta pe undeva prin topic.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2011, 12:08:44
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

mai bine pacea, decat dreptatea.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Crestin sau Ortodox catehumen Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 109 20.01.2014 12:21:02
pomelnice pe crestin ortodox steliana-steli Generalitati 1 22.12.2011 18:49:45
cine este crestin adevarat fallen Generalitati 19 24.08.2011 11:12:42