Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2011, 15:21:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de paulici Vezi mesajul
Acea mama nu a cerut ajutor ... citeste tu mai atent ... Acea mama (cum o numesti tu) a cerut un raspuns ... plus ca tot tu ai zic ca indiferent de situatie. Fi sigur ca acele intrebari si le pune chiar daca tu nu i le-ai fi atentionat.
Spune-i raspuns daca vrei.

Mai mult nu comentez ca nu este cazul si nu este frumos sa vorbim noi despre ea si in public pe deasupra.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2011, 15:26:10
paulici paulici is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Spune-i raspuns daca vrei.

Mai mult nu comentez ca nu este cazul si nu este frumos sa vorbim noi despre ea si in public pe deasupra.
Cred ca tu nu ai citit primul ei mesaj ... citeste-l si apoi mai vorbim ... ea intreba ceva voi ati comentat altceva.

Faptul ca vorbesc despre ea sunt sigura ca mamica il va intelege, pt ca eu vreau sa se inteleaga corect ce inseamna pierderea unui copil si suferinta ei accentuata de unii sa nu se regaseasca din nou in sufletele unei alte mamici ... pentru ca a invata sa traiesti dupa o astfel de pierdere (care nu se compara cu nici o alta pierdere) e foarte dificil si dureros daca in loc de sprijin primesti ... altceva ...
Gabriela puiul nostru mic O viata ... nascuta din doi 27.04.2010 ora 1:35 - 9.05.2010 ora 14:30
Aprinde o lumanare pentru puisorul meu
Reply With Quote
Vechi 21.02.2011, 15:31:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de paulici Vezi mesajul
Cred ca tu nu ai citit primul ei mesaj ... citeste-l si apoi mai vorbim ... ea intreba ceva voi ati comentat altceva.

Faptul ca vorbesc despre ea sunt sigura ca mamica il va intelege, pt ca eu vreau sa se inteleaga corect ce inseamna pierderea unui copil si suferinta ei accentuata de unii sa nu se regaseasca din nou in sufletele unei alte mamici ... pentru ca a invata sa traiesti dupa o astfel de pierdere (care nu se compara cu nici o alta pierdere) e foarte dificil si dureros daca in loc de sprijin primesti ... altceva ...
Intrebarea era un pretext.
Pacat ca nu toata lumea a inteles si a iesit si o mica cearta din cauza asta.

Da, nu toata lumea a inteles ce vrea de fapt, probabil nici tu.

Mai mult nu vreau sa comentez cu tine despre situatia ei, daca asta vrei gaseste pe altcineva.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2011, 15:42:40
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

@ Paulici

Da, pacatosi suntem toti.

Si eu traiesc cu teama (acesta este cuvantul potrivit) ca Dumnezeu ar putea sa-mi dea, spre indreptare, greutati pe masura pacatelor sau ar putea sa-mi dea incercari pe masura mandriei (parerii bune despre mine!).
Ma rog lui Dumnezeu sa ma ierte, sa ma mai rabde, sa ma indrepte spre pocainta si mai ales ma rog sa nu sufere copiii mei din cauza pacatelor parintilor.

Nu a zis nimeni ca mamicile care au trecut printr-un astfel de necaz sunt "mai pacatoase", ci s-a insistat ca ele singure sa-si cerceteze constiinta.
Nu se fac comparatii, este grosiolan.

Cititi cartea parintelui Arsenie Boca despre casatorie, am mai zis in alte postari. (da, stiu, Alin, nu este norma, dar este mai dificil sa spui citeste canoanele care se refera la aspecte din viata sotilor.. ca acelea sunt norma).
Faceti spovedania dupa indreptar de spovedanie (nu doar dupa intrebarile duhovnicului) etc..

Stiu ca este cumplit ceea ce s-a intamplat unei mame care a pierdut sarcina, ca trebuie sa traiasca cu aceasta..
Dar cum anume traiesti cu acesta cruce - doar biserica te invata.. Noi nu putem ajuta in mod real altfel decat sfatuind mama sa adopte o viata crestina autentica.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
deces copil, moartea unui copil, parinti indoliati, pierderea unui copil

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tradatorii lui Hristos - cei care-si abandoneaza copiii sau parintii! laurastifter Morala Crestina 62 05.12.2012 12:41:00
De ce oare s-au racit copiii fata de parinti? andreicozia Generalitati 34 25.02.2011 21:22:09
Ce cred copiii despre... patinina34 Generalitati 12 11.10.2009 20:13:17
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? sophia Nunta 101 02.06.2009 16:12:37
parintii chiar cred k tot ce fac e bine? ioanhodean Generalitati 2 01.09.2008 22:12:25