![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles, Zaharia.
Dumnezeul milei, al dragostei, care adopteaza natura umana, care moare pe cruce pentru om, care se sfasie de dragul umanitatii, care a zis 'Dumnezeu nu voieste moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie bun, acest Dumnezeu, dupa tine, creaza cel putin de trei ori mai multri oameni decat se nasc vreodata (tu ca medic stii ca multi zigoti se pierd chiar inainte de niodare, fara ca femeia sa isi dea seama) pe care ii destineaza din start IADULUI? adica nefericirii vesnice, departarii absolute de EL. Poti sa scrii cate pagini vrei si sa-mi dai cate citate vrei din cati parinti vrei, asta miroase a predestinare protestanta. Eu in tr-un astfel de Dumnezeu NU CRED si nici nu am de gand. Credem fiecare in alt Dumnezeu - adica, avem religii diferite, tu si cu mine. Nu ai raspuns: ai ictit acea carte a sfantului Grigore de Nyssa? Eu nu am intrebat daca a citit-o sf. Paisie. El acolo nu isi punea problema, macar, daca acesti copii ajung la Dumnezue, ci de ce Dumnezeu ii creaza daca nu sunt sortiti sa traiasca.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|