![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca iti spune cineva sa imbratisezi un copac, sa saluti soarele, sa trimiti iubire semenilor prin ganduri, sa tii in casa un ametist sau sa gandesti pozitiv, zice ca esti new age....dar toate tampeniile astea ale babelor, le practica multi ortodocsi! Foarte interesant..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Banuiesc ca este ortodox sa gandesti negativ :-)))
|
||||
|
||||
![]()
O chestie amuzanta pe care am auzit-o in biserica, spusa cu multa ingenuitate, pe cand cadeau pe jos firimituri de paine, stropi de vin, lumea se imbulzea la pomana: "Ia uite ce flamanzi sunt mortii astia! N-au mai mancat de mult..."
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ca sa bea si mortii, se zice :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vi s-a intamplat si voua sa vedeti babe d`astea ocose care dau "dogmele" lor prin biserica,cum se cearta si se imping, cand stau la rand la spovedanie?Sau numai mie mi-e dat sa vad asa ceva????:-)))
Efectiv parca ar sta la coada la piata.Le-am atentionat de cateva ori si raspund ceva de genul "asa-i maica,asa-i"..apoi continua in soapta si printre dinti, sa isi explice una alteia care e prima,a doua,a treia,etc... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tratamente babesti | padrevicentiu | Generalitati | 44 | 07.12.2012 12:51:24 |
Dogme in diferite biserici | Tartaruga | Dogmatica | 140 | 06.09.2012 16:39:29 |
Superstitii babesti si obiceiuri gresite | tigerAvalo9 | Generalitati | 22 | 02.04.2012 23:37:38 |
Inventii preotesti sau babesti... | Va_iubesc | Reguli in Biserica | 51 | 26.07.2010 18:18:53 |
Credinta fara dogme? | georgeval | Generalitati | 29 | 08.07.2010 00:46:11 |
|