![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deseori, oamenii își justifică patimile lumești prin apelul la iubire sau la alte virtuți. De pildă își justifică dorința de amor prin referirea la iubirea biblică, deși nu e legătură între ele sau se folosesc de termen pentru a-și afirma superioritatea. Virtutea reală a iubirii constă în bunătate față de oameni și slujire prin fapte a lui Dumnezeu, nu în exaltări sau distracții.
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 28.02.2011 at 09:37:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NU ma refeream la atractie...ci la DRAGOSTEA izvorata din IUBIRE...In acest tip de dragoste nu se regaseste decat inocentul, puritatea , fara teluric....Pt. un suflet veritabil cand simte dragostea fata de aproapele, se indumnezeieste....iar cand o simte si traieste fata de perechea lui capata aripi(nu retin cine a scris initial asta)....DRAGOATEA este extrem de departe de atractia ...carnala pe care o pomenesti....Aceasta e pur instinctuala si n-are nimic inaltator....Eu PLEDEZ pt dragostea veritabila, atribut divin al sufletelor noastre, care cauta mereu sa il iubeasca pe Dumnezeu, iar mai apoi se consacra dragostei daruita ca traire tot de dumnezeire....Iar acest sentiment....chiar NU are varsta...In plus....eu nu pot intelege cum dragostea nevinovata ar putea fi asemuita distractiei sau exaltarii...Sa fim seriosi!... Tot ce e nobil, frumos si inaltator provine de la bunul Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.Omul care ramane in suflet tanar.....NU inseamna DELOC lipsa de maturitate.....Sunt oameni extrem de profunzi, maturi , cu suflete tinere si asta ii mentine...De obicei sunt temperati in manifestari, evita sa devina deplasati... 3. Nu pledez pt operatiile estetice, dar daca e spre mentinerea tonusului, nu executate din capriciu , nu vad nimic rau....In fons vb realist am vazut de N ori doamne la 40 aratand mult mai bine decat altele la 25-30(trup si fata), sau la 50 aratand mult mai bine ca altele la 35-40....si fara operatii estetice....Fetele de azi cu kilogramele de vopsele pe fata si-n par, arata ades ca niste papusi batrane si uzate deja la 25....Nu e pacat? 4. Cat despre manipulare....o fac parintii cand esti tanar....si incearca mai apoi colateralii , dar de regula fiecare reuseste sa faca ce alege, chit ca ...se greseste mult prea des,.... |
|
|||
|
|||
![]()
In postarile mele PRO-DRAGOSTE, nu m-am referit
@Miha-anca nici la la Irinel Columbeanu @Traditie1 si nici la atractia sexuala. Ci la dragostea curata,la dragostea adevarata! La acel sentiment nobil care te face sa spui ca il iubesti pe cel de langa tine nu pentru ce este el, ci pentru ce devii tu alaturi de el! Vorbeam de acea dragoste pura, care iti inalta spiritul, care te face mai bun, care te indeamna sa-ti depasesti limitele si care te descatuseaza de propriile forte egoiste! Numai cine cunoaste o astfel de dragoste, isi poate iubi apoi aproapele ca pe sine si il poate adora pe Dumnezeu, acest sentiment fiind unul firesc si nu o sobra obligatie crestina! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:-))) Draga mea, stai linistita..
Esti o scumpa, ti-am mai spus ! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Draga mea draga , exact ce ii explicasem si eu "traditionalului" number1...Dar stii tu iubita? Degeaba incerci sa explici ceva cuiva care nu vrea sau.....nu poate intelege....Nu merita sa te risipesti...Cu nemasurat drag ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asa e Melissa , asa e!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc si Melissei. Da, ai calculat bine, 27 dec 2006 :-) @Anca: a nu se confunda indragosteala superficiala si egoista cu dragostea care apare intre doi oameni, indiferent de varsta. Sigur ca nu ar trebui sa fie folosita ca pretext indragostirea pentru a-ti parasi sotul sau sotie si copii, de exemplu. Asta este lipsa de responsabilitate si dragoste in sensul profund. Adica, daca cineva este liber la 30, 40 sau 50 de ani nu mai poate iubi, pentru ca asta ar insemna lipsa de maturitate? Nu neaparat un coup de foudre tine de dragostea superficiala, desi poate tine. Eu nu as zice ca dragostea de a inceput diapare, ci ca evolueaza, se transforma. Si pentru asta cei doi trebuie sa faca si un efort, este nevoie si de asceza, in sens larg.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
nu am noroc in dragoste! | ronaldo | Intrebari utilizatori | 19 | 14.08.2011 00:05:44 |
Declaratii socante ale franmasonilor evrei | sunsray | Secte si culte | 6 | 06.04.2011 21:16:04 |
Adevarata dragoste | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 10 | 10.10.2010 09:11:25 |
cu dragoste si prietenie | catalin_ | Secte si culte | 20 | 21.05.2010 15:13:33 |
despre dragoste... | paraschevaiasi | Generalitati | 29 | 10.03.2008 11:33:41 |
|