![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Da mai dar vezi tu,in ortodoxie nu sunt zece cai sau zece "moduri" de a privi lucrurile... Hristos este unul si invataturile Lui au doar un singur inteles ca sa zic asa. Nu e bine sa credem in vise si vedenii,orice ar fi! Sfintii parinti tot repeta asta. Nu mi se pare doar "un alt mod" faptul de a-i nesocoti pe ei,gen parintele Cleopa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS-scuza-ma, dar n-ai inteles nimic |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa nu castig nimic nici eu, nici tu, nici vreun alt utilizator sarind si sanctionand pe altcineva.Dumnezeu e Sus si El stie cel mai bine cum anume sa fie mustrati oamenii, indiferent despre cine e vorba. Plus ca doamna calator prin ploaie are duhovnic, asa ca este cine sa o calauzeasca spre Hristos.Eu nu ma simt in masura sa o iau la rost... Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa fii tu sanatos!>:D< |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am ajuns la acea masura, netul imi ia destul din timpul rugaciunilor. Dar cand ai timp poate dai citate (stilul tau) in care sfintii parinti explica diferenta dintre vise si.. vise (adica unde au explicat ei criteriile de departajare..) Ca vad ca dai crezare acelor vise cu binecuvantarea duhovnicului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfintii Parinti ne recomanda sa nu credem in vise, pentru a nu ne expune riscului inselarii demonice. Diavolul este foarte viclean, iar de nu avem maturitate duhovniceasca, putem cadea in capcana lui. Am citit un articol lamuritor legat de aceasta tema, Putem accepta visele?
|
|