![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
numai prostii ai facut si alegeri proaste !
si banuiesc ca nu ai ascultat nici de parinti,nici de nimeni,care ti-a dat un sfat bun,ai facut cum ai vrut,si iata rezultatul ! totusi,daca esti o persoana buna, si care nu ai facut rau la nimeni, si eu iti doresc sa te scape domnu de prostie,sa0ti dea mintea sa asculti si de altii(parintie, rude..etc..) si sa nu mai repeti aceleasi greseli ! Sa-ti dea Dumnezeu si minte si noroc in viitor !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica nu e bine ca voi avea o slujba? Ce vrei sa spui cu ceea ce mi-ai scris? Cum adica nu am ascultat de nimeni? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
intamplator am nimerit pe forum vizualizand site-ul. nici nu stiam ca exista asa ceva. in fine. am vazut ca ai probleme. toata lumea da cu sfaturi in stg si in dr, dar dragilor crestini voi v-ati gandit ce putem sa facem in aceasta situatie? hai sa ii dam un ajutor real acestei tinere doamne care are nevoie de ajutorul nostru. puneti-va in situatia ei, poate voi in tinerete ati avut un duhovnic care sa va indrume. aruncati cu pietre doar cei care nu au facut pacate in tinerete, care nu au ascultat macar 1 data de parinti. nu mai fiti rai. haideti sa gasim o solutie. vremuri grele or sa vina de acum inainte, vor sa ne distruga demnitatea noastra de crestini si sa ne faca sclavi. suntem o mana de oameni care mai suntem crestini, haideti sa ne ajutam in limite, dar nu numai cu sfaturi si vorbe. practic . eu tot din iasi casatorit in bucuresti. nr de telefon il voi da cu cea mai mare placere cui il cere.
Maria te-ai interesat la vreun centrul maternal? Uite un link poate te ajuta http://www.campaniarespectului.ro/fi...ternale_DV.pdf Sa imi spui daca nu poti lua legatura cu ei, ii voi contacta eu. Sa ne dai un nr de telefon aici poate putem sa ne intalnim mai multi si sa vedem ce putem face pt tine. Problema ta ma miscat foarte mult asa ca Domnul fie cu noi toti! Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte miluieste-ne pe noi! Doamne ajuta! si sa ne auzim cu bine |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!Curaj,rabdare si putere,roga-te in continuare,raspunsul va veni,poate nu cand ne dorim noi,dar va veni.O varianta pe care ti-o pot da eu este Printele Nicolae Tanase-Valea Plopului,putem vorbi acolo,se poate gasi un acoperis pt.tine si copil.depinde de tine ce-ti doresti,daca vrei sa vezi despre ce e vb.acolo,gasesti mai multe info.pe net si se poate aranja ceva .iti las aderesa mea de mail relamy_mary@yahoo.com,
Maica Domnului sa te aiba in paza! |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta! Maryuk
Ai facut mai mult decat mine. iti multumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc frumos pentru incurajari si sfaturi.
Ce ma intereseaza cel mai mult acum este sa se finalizeze curand procedura cu serviciul. Nu pot sa imi las copilul acolo, chiar daca as avea inima tare sa o fac. Tatal copilului ar cere custodia copilului in instanta si nu vreau asa ceva... chiar stiu ce zic. Stiu ca o duc greu, dar nu sunt fudula. Si chiar ma straduiesc din rasputeri sa o scot la capat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si cum de la alegerea proasta a partenerului,pleaca, foarte multe rele viitoare...vezi si tu ce important e sa asculti sfaturile parintilor ! In cazul tau parintii au fost de acord cu alesul ??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu mai stiu... | Marcus | Nunta | 23 | 19.11.2016 21:27:42 |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma | allex_adriana | Nunta | 17 | 14.03.2011 21:08:08 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
Nu stiu ce sa fac.... | Valy76 | Pocainta | 14 | 26.07.2010 20:48:15 |
|