![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
. Si ce anume credeti ca are mai multa credibilitate: interpretarea lui asupra a ceea ce a vazut el insusi, sau interpretarea dvs asupra ceea ce a vazut el? Cu alte cuvinte, credeti ca interpretarea dvs subiectiva este mai buna decat interpretarea lui subiectiva? Credeti ca unul dintre noi il va convinge pe celalalt ca are dreptate? Sau, ce rost ar avea, afara de deschiderea catorva subiecte de discutie care pot duce la tot atatea topice cu subiecte care se discuta la nesfarsit de cand a aparut libertatea de opinie?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Acest om a fost in moarte clinica, care nu e totuna cu a murit si a inviat. Pavel cand a fost rapit la cer nu imi amintesc sa fi zis ca era in moarte clinica sau ca a murit si a inviat dupa. Citat:
Spuneai ca e un om simplu,care nu stie teologie. Ori in cazu asta te intreb, de unde stia el sa interpreteze ce a vazut?Evident ca cineva "l-a ajutat" si a dat o conotatie spirituala acestei experiente. Citat:
De curiozitate, dvs cum verificati daca o astfel de experienta e adevarata sau falsa? Sa presupunem ca in biserica la care mergeti vine cineva si poveste o astfel de experienta personala. Il credeti? |
|
|
|||
|
|||
|
Va complicati prea mult, domnule ludovic. Cineva a cerut sa cunoasca un astfel de om, eu am dat un link. Daca doriti explicatii, asta este singura pe care v-o pot da. Despre inadvertente il puteti intreba pe dumnealui personal. Pe mine ma puteti intreba dupa ce voi povesti eu insami cum am murit si inviat, eventual. Daca cred sau nu relatarea si cum despic eu firul in patru e alta discutie, fara legatura.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|