Citat:
În prealabil postat de I.Calin
NU cred că Tradiție1 e prea departe de adevăr când spune: "Dacă elimini complet produsele animale, dispare senzația de foame și dorința de variație alimentară. Văd că în prezent a început să-mi dispară și apetitul, ceea ce mă bucură pentru că voi putea reduce cantitatea de alimente. Și ce e interesant e că nu mai am senzația de slăbiciune care apare când nu mănânc."
Pot să întăresc afirmațiile sale și prin experiența pe care o am și eu în zilele de post sau posturile mai mari.
Doamne ajută!
|
Confirm ca in regim vegetarian strict fara nici un produs de origine animala dispare dupa un timp senzatia de foame stringenta precum si poftele exagerate de variatie alimentara si dorinta arzatoare pentru produse cu gusturi si mirosuri puternice, precum fripturi si ciocolata de exemplu. Se mareste si rezistenta fizica si psihica. De exemplu, sub efectele de cateva luni a regimului strict vegetarian, am condus masina 30 ore continuu inainte sa pic de oboseala. In circumstante normale, fara regim strict vegetarian, picam de oboseala si trageam cate un pui de somn sau odihna de 2 ore la fiecare cca 8-10 ore de condus.