![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu știi de la început ce înseamnă religie, nu știi ce înseamnă evoluție, nu știi ce înseamnă moralitate. Deci ești un ignorant, pentru că totuși vorbești despre ele... Eu măcar încerc să le înțeleg, ca apoi să vorbesc despre ele... Cât despre argumentele de tip atac la persoană nu mă încălzesc, ci mai degrabă subliniază calitatea ce am evidențiat-o mai sus. Iar ca să răspund la un atac de genul ăsta, nici nu trebuie să fac pe inteligentul, sau să îmi bat joc de inteligență. Că ție îți reușește din plin. Iar argumentul principal pe care îți bazezi teoria ta, nu e decât spiritul de turmă, adică tu trăiești într-o majoritate, care culmea are numai calități, pe care eu nici nu știu cum le-ai scos, pe când, dacă eu vreau să mă diferențiez, încercând să delimitez astfel de calități în măsura în care le aflu din mediul înconjurător, încep să am defecte... tocmai ca într-un basm... Plus că nu vorbești de la început cu respect. Așa că de ce să o fac și eu?
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Dumnezeu, religia si stiinta | Petrasescu_Lucian | Teologie si Stiinta | 13 | 19.10.2011 12:42:53 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
CREDETI CA RELIGIA ESTE BENEFICA IN SCOALA? | Iustin44 | Generalitati | 77 | 10.03.2008 22:19:56 |
Ce este stiinta? | alecsandru | Teologie si Stiinta | 102 | 10.12.2007 19:54:46 |
|