![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
M-am referit la cel rau in genere....nu am studiat "personalitatile" astea...kenneth... in fine sa ne rugam, sa fie bine....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și toate cititoarele vor citi 666 alături de nume. E lepădare? Desigur. E cădere? Una foarte mare! Eu tare cred că ar trebui să taci în privința asta, să nu mai răspândești sminteli. Eu nu cred că tu cunoști această problemă mai bine decât: pr. Iustin Pârvu, pr. Adrian Făgețeanu, pr. Arsenie Papacioc, cuviosul Paisie Aghioritul și mulți mulți alții. Pentru lămuriri - http://www.youtube.com/watch?v=9zTPynVsrbc ...
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S Toti se bat in piept ca nu vor parasi credinta dar parca vad ca voi acestia foarte "smeriti" o sa cadeti foarte rau |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnule, dar nu înțeleg cum coborâți voi ștacheta în halul ăsta. Dacă mă faci pe mine habotnic, atunci pe pustnici cum îi mai faci ? Ei sunt de 1001 de ori mai vrednici decât mine. Pe ei cum îi faci ? Super-habotnici ? Tu dacă vrei așa să purcezi și să te compromiți moral și sufletește, de bună voie și nesilit de nimeni, atunci Dumnezeu să te ierte, n-am ce să zic. Adică să accepți așa să primești o palmă peste Creștinism, de bună voie fără nici măcar să te opui. Ai cuvântul atâtor părinți sfințiți, spune-mi, îi ignori ? Crezi tu că ei habar n-au ce înseamnă actup cu cip ? Spune-mi, vei desenea și o cruce lângă numele tău pe actul cu cip când îl vei lua ? Iaca că mori de foame, asta era, mare scofală! Mai bine te-ai teme să nu mori de păcat ! Sau în lepădare, sau în compromis! Așa ca de obicei noi cei ai zilelor noastre suntem niște gelatine fără nici cea mai mică verticalitate și TĂRIE, pe când cei din trecutul istoric al nostru (mai ales al țării noastre) erau fier forjat! Dar ce să le pese oamenilor de asta ... Pentru ei sunt doar cuvintele habotnicului de Arsenie Papacioc, al borfașului legionar de Iustin Pârvu și al bătrânului nebun de Adrian Făgețeanu. Ăsta-i omul de astăzi: Omul lepădării fără să fi primit nici măcar o palmă
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit apocalipsa,multumesc pentru atentie,in primul rand nu ii numesc pe pustnici habotnici ci sfinti.Eu cred ca asa pare mult mai greu decat daca refuzi un cip asa cum am zis este prea usor pentru noi,adica ne omoara si devenim maritiri si ne mantuim.Dar daca ramanem fara painea noastra cea de toate zilele sa stii ca multi chiar si dintre noi o sa ajunga de partea antihristului.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este biserica voastra de suflet ? | anamaria.petre | Generalitati | 10 | 22.01.2013 16:10:37 |
Parerea voastra | claudiu31 | Intrebari utilizatori | 0 | 04.09.2011 23:01:15 |
Am nevoie de parerea voastra! | cipriang | Generalitati | 6 | 24.04.2010 23:36:50 |
Parerea voastra despre .Care sfarsit? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 06.09.2008 08:29:07 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
|