![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Viata vesnica este acel dar pe care ni-l va oferi Mantuitorul, dupa voia Tatalui, atunci cand se va intoarce si va avea loc inviarea mortilor in Hristos.
Voia Tatãlui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede în El, sã aibã viata vesnicã, si Eu îl voi învia în ziua de apoi." (Ioan 6:40) Observati legatura dintre viata vesnica si invierea data de Mantuitorul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Daca vreti sa analizati o un text biblic dupa timpul folosit, va recomand sa cititi Isaia cap. 53. Veti ajunge la concluzia ca Domnul Iisus Hristos a fost pe pamant prin anul 700 inainte de Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Unde? Cititi Isaia 53: 2-9 (unde este redata, in chip profetic, jertfirea Mantuitorului) si aratati-mi un singur verb la viitor (desi totul se va petrece in viitor, peste vreo 700 de ani).
Last edited by apolodor; 11.03.2011 at 20:12:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai fi în stare să zici că verbele respective sunt la trecut, am pățit ceva asemănător.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, sa revenim la discutia noastra: tot mai credeti ca vom mosteni viata vesnica, inaintea invierii? Cum pot invia cei care deja au viata vesnica? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|