![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
„ - Mai nea Cataline, noi vorbim in limbi chineza de balta si mai vorbim si pasareasca. Uneori ciripim in limbi!” Hmm...cam asa ati auzit „chiar de la penticostali”, asa-i? ( In multe cazuri s-a intamplat in bisericile penticostale ca cineva sa vorbeasca in limbi si altcineva, strain, sa inteleaga ce se spunea pentru ca era limba lui. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu este adevarat. Sa va spun eu ce s-a intamplat: au mers cu inregistrari de vorbiri in limbi la diferiti talmacitori, si au primit talmaciri diferite.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru ca in marturia prietenei mele, nu era nimic inregistrat si nu s-a mers la nici un talmacitor, ci pur si simplu s-a intamplat ca o persoana din grup sa vorbeasca in limbi in prezenta unei alte persoane care se afla de fata, care nu facea parte din grup, si nici nu se afla acolo ca sa talmaceasca ceva, si care pur si simplu cunostea limba. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Hai sa fim seriosi! In urma cu 2 ani am participat la slujba de Inviere la Istanbul si desi pot sa spun ca Patriarhul Constantinopolelui vorbea "in limbi" ( eu necunoscand o boaba greaca) am inteles ce zicea.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|