![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar, repet, nu mai e sfat, ca de pe margine e usor de dat sfaturi, insa imi dau seama ca tu suferi enorm si ai intentii bune. In ce priveste clinicile de dezalcoolizare gasesti pe net cu un motor de cautare. Il pui sa caute chiar asa "clinici de dezalcoolizare". In zona Sibiului exista ceva asociatii internationale care au pensiuni si pentru barbati si pentru femei. Poti sa intri pe situl "dependenta.ro" si apoi pe "crucea albastra". Probabil ca sunt mult mai multe, chiar si unele spitale din orasele mai mari au sectii de dezalcoolizare sau spitalele de psihiatrie. Dar va trebui sa ai acordul tatalui. El trebuie sa-si doreasca sa scape de aceasta dependenta, altfel e degeaba, cum bine spunea si Adam000. Imi pare rau ca nu pot face mai mult pentru tine, pentru ca imi dau seama in ce situatie disperata te afli. Ma rog sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa iesi cu bine din aceasta dura incercare de viata si ca tatal tau sa-si revina si sa aveti o viata de familie linistita si in tihna. Doamne ajuta! Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 11.12.2010 23:27:05 |
Cum va intelegeti cu prietenii necredinciosi? | Vladimir-Adrian | Generalitati | 43 | 25.09.2010 19:00:46 |
Parinti care se opun casatoriei copiilor... | maya_m | Nunta | 8 | 30.08.2010 20:09:11 |
|