![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pagina principala, alegi sectiunea, apoi ai in stanga sus "New topic".
Citat:
Ce zici tu, Lacramioara, mai are rost sa-ti arat care sunt minunile daca din start esti pregatita sa spui ca sunt facute de ingeri de lumina?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cand am fost mai mica mama sa botezat la ei a fost bolnava (din pacate a murit)si atunci o matusa de a mea ,si un prieten de a lui unchii de al meu au prostit o cu pocainta asta a lor
si a trecut la religia lor in speranta ca se va vindeca dar nu a fost asa . Si am inceput si eu sa merg la pocaiti prin tabere si etc si intr o seara i-au apucat vorbitul in limbi ,nu intelegeam nimic din ce ziceau ,inca m-au si speriat cand i am auzit nu stiam ce au patit :))) .bine ca am scapat de ei ,nu am sa mai merg la ei niciodata . |
|
|||
|
|||
![]()
Dar numai asta spun neoprotestantii, probabil nu si penticostalii. Penticostalii sunt ceva mia parte, ceilalti neoprotestanti nu ajung sa se implice in paranormal, ocultism.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu există neoprotestant care să nu fi experimentat în viața lui proprie minunile lui Dumnezeu: fie ajutor în situații critice, vindecări de boli incurabile, salvări miraculoase de la moarte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu văd legătura.
Citat:
Cînd spuneți "probabil", înseamnă că nu știți sigur... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma refer doar la minuni care nu tin de normal, iar aici putem diferentia intre cele de la vrajmasul si cele d ela Dumnezeu. "Probabil" spuneam de penticostali, ca ei au o deschidere spre minuni, dar ale lor. Neoprotestantii spun ca nu sunt minuni cand vine vorba de cele din ortodoxie (le considera inselari). dar ma bucur daca nu e asa, inseamna ca toti cred si vad minunile mari din ortodoxie, si vad ca Dumnezeu arata unde e adevarul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai trice, vorbesti de parca ai sti ca D-zeu este singurul care face minuni...Am tot repetat pe aici, dar mai repet: Citeste Matei 7, 21-22.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu spuneam de minunile pe care Dumnezeu le face în viețile noastre, nu de minunile pe care le fac oamenii prin puterea nu știu cui...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|