![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai, ai , ai! ! !..sa intelg ca inseamna :
Mai usturoiato, mai! Vezi ca ti-am raspuns de vre-o doua ori insa vad ca nu le primesti....comunistii astia cenzureaza tot ce misca :))) |
|
|||
|
|||
![]()
Primavara e buna salata de gâusor.
|
|
||||
|
||||
![]()
salata de grausor?ce este aceasta?daca doriti sa ne dati mai multe detalii,posibil si preparare...
multumesc!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Draga Melissa,leurda este chiar o delicatesa primavara,are o aroma anume in salatele de laptuca sau spanac si crescand salbatic,prin fanete si paduri poti sa-ti inchipui ca este 100% organica!
Mama(care este ardeleanca)are o reteta proprie de placinta-rulada cu urda,marar,ceapa verde si leurda - o nebunie... Din pacate,eu nu gasesc leurda aici ![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Sa stii ca si eu am mancat placinta cu loboda si leurda..Am mancat si cu urda,dar era doar cu marar si smantana..Super bune oricum..Excelente chiar! Eu pun in toate salatele acum leurda..Sunt sanatate curata! Esti fresh dupa o salata din asta! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://stirileprotv.ro/stiri/romania...la-romani.html
http://stirileprotv.ro/emisiuni/roma...ea-a-ii-a.html
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu are chiar aceleasi proprietati, dar in usa nu se gaseste nici macar usturoi verde.. doar chives (e tot din familia usturoiului). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Azi sunt fericita ca am gasit untisor\grausor,sub numele de upland cress(daca stii water cress,seamana cu untisorul,tot din familia lor) Am fost pt prima data la un magazin Whole Food,si tare m-am bucurat,am gasit o gramada e chestii care imi lipseau chiar zeama de varza :)) Uita-te pe net dupa locatii,poate ai unul chiar langa casa!
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie sa aduc rectificari la mesajul anterior,asadar water cress(eng.)=macris(de balta),nasturel(rom.)
Ceea ce am cumparat azi nu este grausor,este acest macris de care nu stiam nici in romania,nu-i de mirare ca l-am confundat cu altceva...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Salata se face simplu, ca si salata verde, cu vinegreta. Iata si un link: http://foto.cere.ro/album-Peisaje-Fl...orul-2538.html Aici am citit de salata din grausor, leurda si marar. Ce poate fi mai bun?!? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|