![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
"Semeția voastră nu e bună. Oare nu știți că puțin aluat dospește toată frământătura ? Curățiți aluatul cel vechi, ca să fiți frământătură nouă, precum și sunteți fără aluat. Căci PAȘTILE nostru Hristos S-a jertfit pentru noi . De aceea să prăznuim nu aluatul vechi, nici cu aluatul răutății și al vicleșugului , ci cu azimele curăției și ale adevărului ."
|
||||
|
||||
![]()
Lot si fiicele sale scapa din Sodoma si Gomora pentru ca au ascultat de Dumnezeu si nu s-au oprit din mers, nu s-au uitat inapoi. Acest episod imi este foarte graitor pentru lenesi, pentru cei care nu muncesc, nu merg, nu sunt pe drum. Lenesul este in cazul de fata omul care sta pe loc sau se uita in spatele sau. Iar daca face acest lucru, cred eu ca nu este departe de soarta sotiei lui Lot.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ascultarea de Dumnezeu si invataturile Lui | Sebastiana | Biserica Ortodoxa Romana | 51 | 13.06.2011 00:55:44 |
Lenea nu este plăcută lui Dumnezeu | vicentiu68 | Generalitati | 1 | 07.02.2011 17:03:57 |
Ce inseamna Dumnezeu judeca la Sfintii Parinti? | mihailt | Generalitati | 2 | 12.12.2009 23:33:27 |
Din invataturile Sfintilor Parinti despre cum se deosebim vedeniile. | camiann | Generalitati | 2 | 03.02.2009 15:17:44 |
massmedia indeparteaza credinciosii de biserica | spinu | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 109 | 14.09.2008 13:55:25 |
|