Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2011, 09:41:25
ioanacluj ioanacluj is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2011
Implicit raspuns

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
cred ca mama ta are mare dreptate si ar fi bine sa o asculti !!!

individul e ceea ce se numeste un recidivist, un vietas !
adica un om fara frane, care daca a fost in stare de talharie e in stare si de crima !

vezi sa nu ai probleme si tu, candva...

desigur, ca nu e el un extraterestru, gena crimei o avem si noi, oamenii obisnuiti,insa noi mai avem ceva pe langa asta care ne ajuta f mult, autocontrolul, infranarea, rusinea !

sunt niste chestii de metabolism cerebral, mult prea complicate,ca sa le explic, si nici nu e rostul,insa sunt validate dpvd psihiatric si neurologic !

cine nu asculta de parinti,pana la urma o sfarseste rau !
Corect dintr-un anumit punct de vedere: poate fi instare si de crima, oricine poate fi. Cine imi garanteaza ca unul care nu a facut nimic nu este instare de crima? Stiu teoriile legate de natura noastra criminala (suntem vanatori prin definitie), dar educatia si religia ne pot cizela. Toate intrebarile de genul " daca recidiveaza" mi le-am pus si eu. Dupa 2 ani am ajuns la concluzia ca nu pot trai gandindu-ma la drobul de sare.

Si pt philalex:de orice pot fi acuzata mai putin de fapul ca sunt visatoare.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 10:45:59
Poate mama participa la botezul propriului copil? georgeval Botezul 50 17.05.2011 15:52:08
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? patinina34 Generalitati 135 30.06.2009 23:37:03