![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar pot s-o inteleg din anumite puncte de vedere. Pot sa inteleg durerea unei mame, dar nu pot sa inteleg de ce a devenit asa de vehementa incat sa ameninte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In afara de episodul cu detentia ce ii mai reproseaza? Sa stii ca si eu am fost indragostita pana peste urechi,iar mama de cand l-a vazut pe respectivul a avut o reactie de respingere extrem de violenta,ii venise sa planga,desi in aparenta nu era nimic de alarmat si chiar mi s-a parut exagerata rau. Bineinteles ca nu am dat importanta si am continuat relatia,ba chiar am vrut sa ma si marit,insa in timp si asta nu o singura data,mi-am dat seama ca instinctul matern functionase bine. Eu nu spun sa renunti la el,insa sa mai cercetezi putin situatia cu obiectivitate inainte de a lua o decizie radicala,chiar daca nu este cel mai usor lucru atunci cand esti indragostita si iti faci vise pentru viitor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lui nimic doar ca din cauza lui ea nu va mai putea sta cu capul sus in fata lumii. Doar ca daca facem un copil la scoala vor striga dupa el ca este copil de puscarias. In rest spune ca ea crede ca el este baiat de treaba, dar sa-l ia alta care are mai putine calitati decat mine :). De ce sa-l iau eu care sunt " cea mai cea" pe el unul " cu pata"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La un moment dat poate va realiza ca a gresit, dar timpul tau nu mai poate fi dat inapoi si nici nu mai ai 20 ani sa-ti permiti sa astepti sa se maturizeze. Iar daca vreti copii, grabiti-va cu casatoria :) Ceilalti copii..sa-l strige cum vor, important este sa-l invatati voi sa se uite mai mult la ce zice Dumnezeu despre el si familia lui, nu in gura oamenilor. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Poate mama participa la botezul propriului copil? | georgeval | Botezul | 50 | 17.05.2011 14:52:08 |
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? | patinina34 | Generalitati | 135 | 30.06.2009 22:37:03 |
|