Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.03.2011, 10:48:50
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
1.De ce catolicii considera ca ei au dreptul sa ii jigneasca pe ortodocsi, dandu-se apoi atacati.
2.Ortodocsii scriu de obicei despre greselile catolicismului, pe cand catolicii, neavand ce sa raspunda, ii ataca pe ortodocsi, nu ortodoxia. Adevarat, o mare dovada de umilinta.
3. Am observat ceva, cu cat stie cineva mai putin cu atat crede ca stie mai multe decat ceilalti si considera ca poate sa judece.
4. Atunci de ce stau catolicii pe un forum in care multi din cei de aici sunt ingusti la minte?
1. Dumneavoasta ati spus despre catolici ca blasfemiaza si hulesc, nu invers. CIne jigneste?
2.Dumneavoastra scriind despre greselile noastra va faceti judecator, iar domnul nostru Isus Cristos ne interzice acest lucru. La acuzatiile dumneavoastra (ca as huli si as blafemia), am incercat sa-mi apar credinta. Daca totusi v-am jignit, imi cer scuze.
3.Acelasi lucru l-am observat si eu. Culmea e ca fiecare din noi considera ca celalat judeca.
4.Vi se pare ca majoritatea ortodocsilor de pe acest forum sustin ca ei detin "adevarul"? Cred ca cei care au afirmat asta pot fi numarati pe degetele de la o mina. Si cred in continuare ca un om care sustine ca detine Adevarul (care e vesnic si infinit, deci nelimitat in timp si spatiu), este un om care de fapt nu stie prea multe. Iar eu activez pe acest forum din doua motive: in primul rind pentru ca invat unle lucruri folositoare (cei care se straduiesc sa-i fie placuti Lui Dumnezeu intotdeauna gasesc o cale de dialog si se pot ajuta unii pe altii in lupta de zi cu zi cu ispitele), iar in doi-lea rind pentru ca imi apar credinta mea.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O facatorie maghiara C-tin Stiri, actualitati, anunturi 58 07.12.2013 20:08:07
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica georgeval Rugaciuni 3 30.07.2012 23:01:10
Cine doreste se poate declara de etnie daca la recensamant mihailt Generalitati 30 30.10.2011 02:06:28
E adevarat ca platim pentru pacatele stramosilor pana la al patrulea neam? Mia Mia Intrebari utilizatori 35 18.09.2011 12:40:07
Bine va m gasit mioara66 Generalitati 2 08.08.2006 00:16:33