Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.04.2011, 10:18:07
mikicher77 mikicher77 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.02.2011
Implicit Nu este de la diavol(parerea mea)

Buna tuturor.
Parerea mea este ca acest dar il avem cu totii cand ne nastem si il simtim pana pe la varsta de 10-14 ani.Copii pot vedea lucruri si pot vb cu ingeri si au legatura directa la Dumnezeu.Acest dar se pierde cu timpul din cauza preconceptiilor din familie si societate.Eu cred cu tarie ca Bunul Dumnezeu nu face diferenta intre fii si ficele Lui si ne da tot ce ne trbuie atunci cand ne nastem pentru ca El sa-si faca lucrarea prin noi.Nu trebuie luat ca un lucru rau,poate Dumnezeu a vrut sa-ti transmita un mesaj sau sa-ti arate ca exista si altceva care e departe de logica si ratiunea noastra.Dumnezeu lucreaza prin noi toti si daca tot ce vine de la El este pus la indoiala si ne lasam condusi de frica atunci cum sa mai lucreze prin noi? Lasa-te condusa de fiinta ta interioara ,caci ea e cea adevarata, facuta dupa chipul si asemanarea Lui si vei gasi raspunsul.Atunci cand Il iubesti DUMNEZEU cu toata fiinta ta neconditionat nu te vei mai speria pentru ca simti ca Dumnezeu este intr-adevar ATOTPUTERNIC si diavolul nu are nici o putere asupra ta.Parerea mea e ca a fost un mesaj divin,poate aveai nevoie de o dovada pentru ceva,poate e o incercare pentru tine "Ce sa fac ?sa cred sau nu cred,ce anume ma domina ?credinta oarba in El sau indoiala."Asculta-ti inima ,ca acolo gasesti raspunsul adevarat si ai incredere in raspuns.Da-i voie lui Dumnezeu sa lucreze prin tine ,nu-I inchide portile pentru ca ti-e frica.Va pup dulce pe toti
Reply With Quote