![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by Sanduu; 02.04.2011 at 13:53:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu,ca toti ceilalti ,mai ales avand 17 ani,ma lupt adesea cu gandurile,dar cele mai cutremuratoare si mai murdare ganduri de care ma feresc mereu sunt acele ganduri indecente,stiti la ce fac referire,si ma scuz,iar aceste ganduri ma tulbura cel mai tare si ma ispitesc dar mereu caut sa gandesc altceva,caut sa citesc sa invat sa pun gandul la lucru deoarece munca fizica oricum nu poate opri gandurile necurate si facand curat in camera de exemplu te gandesti la ceva.Eu sunt insa sunt fericit ca nu am probleme des iar cand se intampla trec repede peste .Aveam inainte probleme cu gandurile ucigase,visam,imaginam doar sa-mi ucid aproapele si sa bat sa omor pe cel ce ma supara.cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut si peste aceasta si ma bucur ca nu am mers mai departe deoarece eram complexat si adunasem destula ura fata de colegi/prieteni ca sa decurg la violenta. Acest razboi trebuie sa-l ducem tot restul vietii deoarece gandul patimas nu moare niciodata.Dumnezeu sa ne ajute!
Last edited by silent assasin; 02.04.2011 at 17:02:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Un părinte spunea să nu lăsăm gândurile să-și facă din capul nostru cuib.Cred că avea dreptate.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|