Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.04.2011, 13:51:15
Sanduu's Avatar
Sanduu Sanduu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2011
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Sanduu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lvlarian Vezi mesajul
Doamne ajuta !Sandule nu te mai agita asa de mult cu kestii minore,am impresia ca te invarti in jurul cozii,esti ca intr un joc inselator in care raul te ameteste cu cine stie ce ca sa te faca sa nu fii atent de fapt la ce este mai important...dac vrei sa stii mai mute despre daca ai facut sau nu pacatul cu gandul atunci citeste Treptele Pacatului...apoi despre catalogare ori gravitatea pacatelor ia si citeste cu mare atentie Indrumar de spovedanie a Arhim.Cleopa Ilie,o sa gasesti acolo multe raspunsuri si o sa te lamuresti,atentie mare la explicatii...
inca ceva,mai multa rugaciune ,rugaciunea trebuie facuta DIN DRAGOSTE DE DUMNEZEU SI PENTRU DUMNEZEU,PENTRU SLAVA LUI,iar nu pentru cununile la care vad ca te gandesti...cununile ti se vor adauga negresit...Doamne ajuta si capul sus ca esti Moldovan de al lui Stefan cel Mare si Sfant!
Am aflat de mult ce vroiam sa aflu, chiar stiam demult aceasta dar vroiam ca prin intermediul acestui forum sa ma conving daca nu am luat-o pe drumul care nu trebuie, insa despre care cununi vorbesti? faptul ca incerc sa fiu mai intelept in ale crededintei e ceva rau? s-au cum se spunea cei ce nu se sfatuiesc cad ca frunzele...am spus ca se dau cununi vrind sa arat ca e ceva bun in asta, nu ca as vrea sa am aceste cununi!

Last edited by Sanduu; 02.04.2011 at 13:53:46.
Reply With Quote
Vechi 02.04.2011, 16:59:37
silent assasin silent assasin is offline
Banned

Data înregistrării: 29.03.2011
Locație: Iasi
Implicit

Si eu,ca toti ceilalti ,mai ales avand 17 ani,ma lupt adesea cu gandurile,dar cele mai cutremuratoare si mai murdare ganduri de care ma feresc mereu sunt acele ganduri indecente,stiti la ce fac referire,si ma scuz,iar aceste ganduri ma tulbura cel mai tare si ma ispitesc dar mereu caut sa gandesc altceva,caut sa citesc sa invat sa pun gandul la lucru deoarece munca fizica oricum nu poate opri gandurile necurate si facand curat in camera de exemplu te gandesti la ceva.Eu sunt insa sunt fericit ca nu am probleme des iar cand se intampla trec repede peste .Aveam inainte probleme cu gandurile ucigase,visam,imaginam doar sa-mi ucid aproapele si sa bat sa omor pe cel ce ma supara.cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut si peste aceasta si ma bucur ca nu am mers mai departe deoarece eram complexat si adunasem destula ura fata de colegi/prieteni ca sa decurg la violenta. Acest razboi trebuie sa-l ducem tot restul vietii deoarece gandul patimas nu moare niciodata.Dumnezeu sa ne ajute!

Last edited by silent assasin; 02.04.2011 at 17:02:50.
Reply With Quote
Vechi 02.04.2011, 18:02:16
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Un părinte spunea să nu lăsăm gândurile să-și facă din capul nostru cuib.Cred că avea dreptate.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Răspunde