Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.04.2011, 17:21:10
mela me's Avatar
mela me mela me is offline
Member

Data înregistrării: 25.12.2010
Religia: Ortodox
Implicit Multumesc!

Doamne ajuta!

Multumesc dragi prieteni pentru gandurile si sfaturile pe care mi le-ati expus aici.
As mai avea nevoie de un sfat /parere intr-o situatie delicata. 2 persoane apropiate mie ( sot si sotie) sunt cuprinse de patima betiei de ani de zile, dupa cum multi stiti o patima foarte grea; cum as putea sa ii ajut? am incercat de zeci de ori sa le explic cum am putut eu, dar degeaba; sotul mai merge la biserica din cand in cand, sotia mai rar, in acest post parca a si reusit sa se spovedeasca si impartaseasca; in ultima vreme e din ce in ce mai grav, amandoi consuma bautura pana nu mai stiu nimic de ei, ajungand chiar sa cada si sa doarma pe drumuri; va spun eu ca vorba buna nu ajuta,( familia le-a zis de sute de ori ca nu e bine ce fac) cel putin in cazul lor, imediat continua cu bautura; i-am pus pe pomelnic pe la mai multe biserci si manastiri, am citit si acatistul " Potirul nesecat" cu post dupa puterea mea, dar cum ziceam in sus, e din ce in ce mai grav, au ajuns pana la inconstienta si sa doarma pe drumuri, cearta continua intre ei, batai s.a.m.d.
Va rog mult pe cei care stiti/ati auzit ceva remediu in acest sens, v-as fi recunoscatoare; din cate stiu s-a incercat si cu ceva pastile contra alcoolului, dar degeaba...necuratul lucreaza in continuare in bietii oameni.
Imi cer iertare daca v-am incarcat prea mult cu ale mele, dar incerc pe unde pot sa aflu un remediu.

Multumesc anticipat!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Martirii zilelor noastre alexandra28again Stiri, actualitati, anunturi 23 18.05.2014 21:45:09
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? iRoDiOn Spiritualitatea ortodoxa 25 10.08.2012 17:35:13
Vamesii zilelor noastre !... alexmatei Stiri, actualitati, anunturi 0 21.01.2012 20:18:35
Minuni ale zilelor noastre cosmin_lovin Intamplari adevarate 12 28.11.2008 22:58:26
Ereticii zilelor noastre phradmon Secte si culte 39 14.05.2008 14:20:27