![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi place cum multa lume formuleaza "biblia, scripturile SUNT SCRISE PENTRU..." by-passind de fapt esentialul, ca ele TOATE au fost scrise de evrei! Nu am absolut nimic cu ei, ci chiar ii admir insa am si eu preferintele mele cind vine vorba de citit carti cu legende. Acum nu zic ca totul de acolo este o manipulare, deoarece mai sunt si adevaruri foarte profunde SI NET SUPERIOARE GINDIRII NORMALE INFERIOARE A OMULUI incluse acolo(dar nu neaparat le apartine ca gindire si adevar), insa o mare parte CHIAR ESTE o manipulare si un control! Te arunci in foc pentru ce este scris de ei? :)))) Din nou toata lumea este libera sa faca pe intermediarul intre oameni si Dumnezeu, insa, repet, tu te arunci in foc pentru ce este scris de ei? :))) Asa ca sa lasam faza cu scripturile "sunt scrise, tra-la la"...terminind fraza in coada de peste! ca doar nu sunt scrise de ozn-uri ci de OAMENI, si aceia fiind evreiasi smecherasi buni de ghishefturi Uite un exercitiu pentru tine: repeta-ti ca sunt scrise de evrei, spune-ti-o de sute de ori inainte de culcare ...dupa care mai vorbim:)) Last edited by andreicozia; 11.04.2011 at 23:26:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine te-a pus, cetate fara paza, sa faci asta?... Hai Andrei, nu mai face pe copilul rebel, ca esti, presupun, baiat mare. Parol! P.S. Lasa-i pe evrei in plata Domnului. Sa ne vedem de ale noastre, ca are Domnul grija de soarta tuturor. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce ii uraste lumea pe crestini ? | laotze | Intrebari utilizatori | 43 | 29.04.2011 16:00:46 |
Despre ura.. Cum iertam celui ce ne uraste si e greseste | ionut12 | Generalitati | 0 | 28.09.2010 23:46:17 |
|