![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Demult am citit pe un blog povestea unei mamici care avea cativa copii si care a ramas din nou insarcinata. Spre spaima tuturor celor din familie, la ecografie s-a descoperit ca bebelusul avea probleme grave. Bineinteles, a fost sfatuita de medici sa faca avort, lucru pe care l-a refuzat. A dus sarcina la termen, a nascut bebelusul. Acesta n-a trait foarte mult. Dar, atat cat a trait, i-a schimbat mult sufleteste pe parintii lui. Asa micut cum era le zambea adeseori si avea niste ochi foarte expresivi. A murit la cateva luni de la nastere. Ce s-ar fi intamplat daca mama lui l-ar fi avortat? - Bebelusul ar fi trecut oricum prin trauma de a fi ciopartit la avort (daca e mic, nu inseamna ca nu simte durere!), - n-ar fi putut fi botezat, prin urmare nu ar fi mers direct in Rai, - mama lui la fel ar fi trecut prin trauma de a-si fi ucis voit copilul lipsit de aparare, vina cu care ar fi trebuit sa traiasca toata viata si pentru care ar fi raspuns in fata lui Dumnezeu. Dar asa: - bebelusul si-a schimbat sufleteste parintii prin scurta lui viata, acestia devenind mult mai apropiati de Dumnezeu - mama lui a facut tot ce putea face omeneste posibil pentru a-l salva si va avea rasplata de la Dumnezeu, - micutul a fost botezat si acum este cu siguranta un sfant care-si ocroteste familia ce l-a iubit. Ce rau imi pare ca nu mai gasesc link-ul acela! ![]() L-am cautat de multe ori pe Google, dar cred ca n-am dat cuvintele cheie potrivite. O sa-l mai caut, cred ca i-ar schimba pe multi daca ar citi-o. Avortul nu are cum sa fie un lucru firesc deoarece avort = crima. Iar crima nu este un lucru firesc, indiferent de motive. Last edited by addavv; 18.04.2011 at 09:02:11. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
|