![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil ca daca ne-am ingheta si apoi am reveni la viata intr-o suta de ani,as presupune ca aceste lucruri vor deveni"ceva obisnuit"-asta imi aminteste de un film SF in care omenirea ajunsese in imposibilitatea de a mai avea urmasi(banuiesc ca din cauza orientarilor sexuale prea diversificate).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Analogiile de acest gen sunt ilogice dar grabnic mantuitoare!!!
Homosexualii isi dau acordul pt relatiile in care se implica, la fel ca si heterosexualii. Copiii si animalele se considera ca nu isi dau acordul in deplina cunostinta de cauza. Acordul bilateral este esential in orice relatie de acest gen. Altfel se cheama viol. Sau botez. Dictatura majoritatii este exact raul care se intampla cand logica este inlocuita de fanatism. Despre acest rau era vorba in citatul dat de tine. Daca majoritatea decide ca toti sa fim homosexuali te supui? Majoritatea a decis ca relatiile consensuale sunt legale iar manifestatiile au rolul de a aduce in atentia societatii cu mentalitate totalitarista acest fapt. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum nenea ai2, ori esti ipocrit ori prost informat, ori ceva din fiecare. Daca nu stii, exista deja miscarii asemanatoare cu cele de promovare a homosexualitatii de promovare a pedofiliei cu argumente la fel de "dulci" ca si cele ale astora. Iar cu zoofilia, lucrurile sunt undeva tot pe acolo..exista fani, comunitati, etc. http://en.wikipedia.org/wiki/Zoophil...hile_community Dupa ce se duce la capat planul cu homosexualitatea si educatia (homo)sexuala si oamenii vor fi considerat suficient de indobitociti ca sa inghita orice rahat pe post de prajitura o sa-i vedem si pe astia pe strazi. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu imi vine sa cred ce am citit!!! Adica in mintea voastra sexul consensual intre doua persoane adulte este pe acelasi nivel cu violul unui copil? Asta din partea unor oameni care traiesc cu impresia de moralitate absoluta data de zeul lor.
Recunosc ca la inceput m-am enervat foarte tare pe logica voastra si pe gandirea tip inchizitie, dar mi-am dat seama ca e inutil. Este pur si simplu trist ca in ziua de azi mai exista oameni care gandesc atat de eronat. |
|
|||
|
|||
![]()
@AlinB
Eu am prezentat parerea mea. Nu pot sa echivalez homosexualitatea cu pedofilia. Asta o faceti voi exagerand in lipsa de argumente. Dpdv al consensului, homosexualitatea difera de pedofilie si consider ca nu e treaba mea sa ma bag in vietile oamenilor daca lor asa le place. Nu am inteles partea cu educatia. Nu vad legatura. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu in schimb echivalezi pedofilia cu botezul, in lipsa de argumente. Citat:
Faptul ca ai un sistem moral precar si ambiguu si esti indiferent fata de ce se intampla in jur ( o forma subtila de egoism si indiferenta) nu inseamna automat ca esti mai bun sau judeci lucrurile mai sanatos. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bănuiesc că acești oameni au adunat multe frustrări în subconștient, au fost lipsiți de iubire, înțelegere, blândețe. Astfel ei se refugiază în revoltă. O mare faptă bună pentru ei ar fi ca atunci când îi vedem să nu le scuipăm în față, ci să-i tratăm ca pe niște oameni normali. Cum tratezi omul, așa îl ai, dacă-l iei de rău, îl vei avea rău, dacă-l iei de bun, îl vei avea bun.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A vrut sa spuna ca daca tu compari violul cu botezul de ce nu si cu educatia? Ca si educatia tot fara consimtamantul tau o primesti(daca ai parinti care te iubesc):). Got it? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Actele din care ies copii care sunt sigur ai tai sunt ok, restul nu. De exemplu: -violul este ok, dar trebuie sa cumperi victima de la tatal ei contra cateva capre -incestul este iarasi ok mai ales daca ai scapat de o mare primejdie care a nenorocit homosexualii. Pe plan local. -homosexualitatea nu este ok. Pentru ca nu ies copii din asa ceva si preotii au nevoie de botezuri, nunti si inmormatari. Plus ca nivelul de trai scazut creste credinta si implicit puterea si veniturile preotilor. -abstinenta + noaptea nuntii -> asta e partea cu "sigur ai tai" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
castrarea pedofililor | miti29 | Generalitati | 108 | 19.07.2012 07:00:46 |
Vindecarea Homosexualilor | cozia | Homosexualitatea | 184 | 28.10.2009 23:53:13 |
anunt pt brasov | laurabv_21 | Muzica Bisericeasca | 0 | 07.03.2007 15:33:49 |
anunt catre oamenii din brasov | laurabv_21 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.02.2007 10:44:36 |
|