![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Schimbarea oficial nu se va intampla decat peste cateva saptamani. De ceva timp nu mai aveam nimic scris in dreptul religiei, initial vroiam sa astept sa fac schimbarea pe forum pana de Pogorarea Sf. Duh (cand voi face in mod oficial profesiunea de credinta in BC), dar pana la urma cererea de intrare in BC am scris-o si semnat-o acum aproape o luna, a fost acceptata de episcop, deci... Tot ce pot spune este: Aleluia! :)
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc ca m-ati luminat! Acum inteleg.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Cele discutate nu m-au surprins, caci era de asteptat sa se intample acest lucru. Dar multumesc de atentionare, draga Melissa. ![]() Last edited by Miha-anca; 02.05.2011 at 23:41:16. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mda, eu una am ceva sange nemtesc in vine, dar asta nu ma face sa ma simt mai bine. A fi catolic inseamna a NU mai fi ortodox. Trist, dar adevarat. PS : mi-a sarit in ochi cu ceva timp in urma noua ta semnatura si chiar ma gandeam ca ce mai ortodox e asta care-si "trage" semnatura din Fer. Augustin. Acum deci s-a dat arama pe fata. Si cum a zis si Anca, au mai fost si alte indicii ca ceva nu e in regula, tu planuiai mai de mult renuntarea la ortodoxie. Desi nu te cunosc personal, acest happening m-a intristat foarte tare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dimpotriva, a fi in comuniune cu urmasul lui Petru inseamna a fi in intregime ortodox.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
|