![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am primit de la un client arab (din Oman) un pachet cu tamaie. Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca are vreo importanta de unde o am? O pot folosi?, pot sa donez la biserica din ea? ar trebui, oare, binecuvantata?
Ce parere aveti? Va multumesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Încredințați-o preotului, menționând sursa. Va ști ce trebuie făcut. În mod normal, se binecuvântează înainte de a se folosi, spunându-se și o rugăciune (din Ieremia).
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca tamaia naturala este un produs de origine vegetala, iar arborele respectiv se gaseste in zona orientala, asa ca orice tamaie naturala provine din spatiile in care predomina ne-crestinii.
Dar asa cum se crestineaza arabul prin Botez, tot asa si tamaia se crestineaza prin binecuvantare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici cu dragoste nici cu ura. Cu bani.
|
|
||||
|
||||
![]()
Am inteles. Da' cel pe care l-am luat, "din greseala", fara consimtamantul lor?
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai vrut sa fi rautacios, te iert. Daca ai vrut sa ma inveti ceva, iti multumesc. Cu drag si prietenie! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intrebari... | victortiti89 | Din Noul Testament | 7 | 17.12.2011 17:39:11 |
Intrebari | sebastian1988 | Homosexualitatea | 7 | 01.06.2011 19:21:23 |
Intrebari | mihai.radulescu2003 | Generalitati | 13 | 14.04.2011 13:37:38 |
intrebari | catalinabalhui | Nunta | 4 | 26.03.2009 19:38:37 |
|