Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2011, 15:25:50
piktor piktor is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.05.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Iata ce ii lipseste ortodoxiei: iubirea fata de aproapele. Nu am am citit nici o scriere a vreunui sfint catolic care sa aiba cuvinte defaimatoare la adresa aproapelui. Din contra, sfintii nostri ne indeamna sa ne rugam pentru aproapele aflat in greseala. Iar dumneavoastra ii luati ca repere pe ca cei care defaimeaza aproapele? Aratiati-mi si mie unde a jignit Isus Cristos pe cineva, in viata paminteasca? Nu pot crede in vreun sfint care ma indeamna sa-mi blestem aproapele (cum va indeamna Cosma Etolianul) sau care ma numeste "papistas" sau putregai. Unde este iubirea sfintilor vostri? Eu nu o vad deloc in citatele pe care le-ati afisat. Numai ura.
Sa spui adevarul nu e defaimare. Cand Iisus Hristos i-a scos afara din Templu pe negustori in cuvinte grele, sunt sigur ca s-au simtit jigniti. Pe de alta parte, cand i-a spus femeii cananeence caine ea s-a smerit desi unii ar fi plecat repede sa se duca inapoi intr-ale lor si sa inchine idolilor, ca uite ce urat vorbeste acela ce e numit Fiul lui David...
Unele lucruri trebuie spuse indiferent de sensibilitatile moderne.

Last edited by piktor; 06.05.2011 at 15:28:58.
Vechi 06.05.2011, 15:36:29
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de piktor Vezi mesajul
Sa spui adevarul nu e defaimare. Cand Iisus Hristos i-a scos afara din Templu pe negustori in cuvinte grele, sunt sigur ca s-au simtit jigniti. Pe de alta parte, cand i-a spus femeii cananeence <b>caine</b> ea s-a smerit desi unii ar fi plecat repede sa se duca inapoi intr-ale lor si sa inchine idolilor, ca uite ce urat vorbeste acela ce e numit Fiul lui David...
Cuvintele Mintuitorului nostru Isus Cristos au fost(Luca 19.45):
46. Zicându-le: Scris este: "Și va fi casa Mea casă de rugăciune"; dar voi ați făcut din ea peșteră de tâlhari

Unde vedeti dumneavoastra ca Domnul nostru Isus Cristos a blestemat? Tot citesc ca dumneavoastra detineti "adevarul". Adevarul ne face liberi, ne invata Biblia. Liberi de pacat. Un om care il blesteama este un om plin de patima si nu liber de pacat. Iar dumneavoastra il considerati sfint. Scuze, dar orice adevar ati detine, prefer sa-i ascult pe sfintii mei. Ei macar nu ma indeamna la ura.
Vechi 06.05.2011, 15:41:55
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de piktor Vezi mesajul
Sa spui adevarul nu e defaimare. Cand Iisus Hristos i-a scos afara din Templu pe negustori in cuvinte grele, sunt sigur ca s-au simtit jigniti. Pe de alta parte, cand i-a spus femeii cananeence caine ea s-a smerit desi unii ar fi plecat repede sa se duca inapoi intr-ale lor si sa inchine idolilor, ca uite ce urat vorbeste acela ce e numit Fiul lui David...
Atunci, haideti, bagati aici niste blesteme la adresa lui Ioan Paul al II-lea, ca sa fiti un bun crestin, asa cum va invata Cosma Etolianul.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 59 27.11.2012 12:25:23
Viteza forumului sophia Reguli generale de utilizare a forumului 4 02.08.2012 14:03:02
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. Eugen7 Teologie si Stiinta 15 09.01.2011 17:42:36
Trapeza - locul unde hrana devine rugaciune adrian35 Intrebari utilizatori 8 07.05.2010 18:36:35