![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Alin, chiar nu ai nimic altceva de facut decat sa imi analizezi, re-analizezi, ras-analizezi, re-re-re-analizezi, supra-analizezi, hyper-analizezi si uber-analizezi decizia?
Citat:
Cred ca s-a spus ce era de spus pe subiectul asta. Personal voi incerca sa ma abtin de a mai continua discutia.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Chiar daca unora le place sa creada contrariul, sunt "open-minded" in chestiunea ortodoxiei Nu sunt la prima provocare de acest gen si cu atat mai "open-minded" cu cat studiind si incercand sa inteleg argumentele ereticilor am avut ocazia sa descopar frumusetea si profunzimea ortodoxiei. In general ortodocsii nu prea se obosesc sa cunosca teologia ortodoxa, dar cand protestantul zice "uite asa credem noi si trebuie sa crezi si tu", corect este sa zici nu "parca ai dreptate" ci "hai sa vad ce zice si invatatura ortodoxa despre aceeasi chestiune si opinia voastra". Te duci, te informezi (the mighty google), cauti poate chiar cu zilele, si pe urma tragi linie si vezi care are dreptate. Eu am fost uimit sa descopar nu doar contradictiile din asa zisa teologie protestanta ci si coerenta logica si rationala a ortodoxiei. E drept, cand te rupi cu anii de ortodoxie si din cauza pacatelor ai intrat deja pe orbita lor, exercitiul asta e mult mai greu sa-l faci in mod obiectiv. Si da, am cunoscut si asta, chiar la modul personal. Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 22:37:21 |
| Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 13:25:23 |
| Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 15:03:02 |
| Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 18:42:36 |
| Trapeza - locul unde hrana devine rugaciune | adrian35 | Intrebari utilizatori | 8 | 07.05.2010 19:36:35 |
|
|