![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
....mai ajungeti pana la anu'?
Slujba de cununie este slujba care va uneste pe voi DEFINITIV atat in fata oamenilor, a rudelor, dar mai ales a lui Dumnezeu! El este prezent vadit acolo, in chip tainic, oficiind prin mana preotului, aceasta binecuvantata Taina! De aceea ii zice TAINA! E un lucru extraordinar, numai noi nu il vedem! Dar DUPA slujba de Cununie, vei vedea ca te simti ALTFEl... asta este rodul Harului care v-a unit! Slujba de Logodna, este slujba de binecuvantare a inelelor/verighetelor, care se pun de PREOT pe mainile voastre - adica Hristos va uneste! Ea reprezinta UNIREA deplina, caci verighetele sunt rotunde fara capat - iubire fara sfarsit, nu este inceput nici sfarsit! o iubire continua! In caz de "infidelitate" (fie religioasa - daca unul din voi trece la vreo secta, fie morala - cand unul isi inseala partenerul facand adulter) atunci poate fi binecuvantat DIVORTUL! Dar in cazul in care dupa Logodna NU mai vreti sa fiti impreuna, NU ESTE DIVORT BISERICESC! Deci prin urmare NU VA MAI PUTETI RECASATORI NICIODATA, afara de persoana cu care ati facut deja Logodna! Asadar, eu va indemn ca in ziua cand faceti cununia civila, sa faceti si Logodna si Cununia religioasa! Aveti nevoie de NASI, LUMANARI, VERIGHETE, PREOT! "Martorii" nu mai sunt obligatorii, ei deja fiind NASII! De coliva NU AVETI NEVOIE! Doamne miluieste! Coliva se folosteste la PARASTASE! Cand se face slujba de pomenire pentru morti.... Rochie alba de mireasa sa porti numai daca esti CURATA SI CINSTITA! Dar nu ea este importanta! Ea mai mult de aspect si de "cinstirea miresei"! Importanata este PUNEREA CUNUNIILOR de preot si rugaciunile! TE ROG FRUMOS: FII CAT SE POATE DE ATENTA LA RUGACIUNI, ca NU le vei mai intalni NICIODATA! Numai in cazul in care vei fi tu nasa la randul tau pentru cineva... Nu aveti Nasi? Vorbiti cu parintele paroh sa va fie el! SI sa cheme el un preot prieten cu el si sa faca Slujba! O sa va fie mult mai bine! EU am facut nunta DOAR in familie - parintii, rudele! A fost atat de frumos! AM dat startul si altor nunti... celor mai multi le-au placut, a fost liniste, mancare buna, veselie - nu chef si muzica nebuna! Dumnezeu sa va dea Harul Sau!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cununie si adoptie | nicoletaL | Nunta | 4 | 31.08.2011 15:47:39 |
cununie | lmihaela | Nunta | 2 | 07.02.2011 12:10:42 |
nasi de cununie | cris13 | Nunta | 3 | 12.09.2008 20:49:10 |
cununie | luminitab | Nunta | 0 | 06.11.2007 04:39:45 |
nas de cununie... | anaandreea | Generalitati | 9 | 29.08.2007 20:20:57 |
|