Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2011, 20:13:44
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul

In legatura cu conducerea fratilor, v-am dat de vreo sase ori acele pasaje exact cu ceea ce ma intrebati. De cate ori sa le mai repet?
[/i]
Puteti sa nu le mai repetati, pentru ca niciunul nu spune acelasi lucru cu cel pe care l-am dat eu, si anume ca "HRISTOS I-A INCREDINTAT CONDUCEREA FRATILOR SAI"
Vechi 10.05.2011, 20:42:21
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Puteti sa nu le mai repetati, pentru ca niciunul nu spune acelasi lucru cu cel pe care l-am dat eu, si anume ca "HRISTOS I-A INCREDINTAT CONDUCEREA FRATILOR SAI"
Eu m-am obisnuit, cu dvs. trebuie repetat totul de cateva ori. Desi scrie negru pe alb dvs. o sa tot insistati pe cate un cuvant, cate o litera, doar o iesi altceva.
Sf. Ioan Gura de Aur spune "Hristos i-a incredintat..."
Sf. Ioan Gura de Aur spune ca Sf. Ioan, Sf. Pavel, Sf. Petru sunt conducatorii Apostolilor. Dvs. vreti sa spuneti ca Sf. Ioan Gura de Aur ar fi spus ca Sf. Ioan si Sf. Pavel ar fi luat si ei conducerea, desi Hristos i-a spus doar lui Sf. Petru? Un fel de puci, probabil.
E logic pentru orice om ca din moment ce spune si despre ceilalti doi Apostoli ca sunt conducatorii Apostolilor nu crede ca doar Sf. Petru este conducatorul.
Ca tot ati provocat discutia, o sa incerc sa dau citate intregi din carte.
Subiect închis

Tags
primatul papal, roma, vatican