![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
poze a 2 zi dupa parastasul de 3 ani
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am spus ca lucrarea s-a pierdut, asa am zis eu? Asta nu e rastalmacire? Repet a mia oara. Toate aceste fapte apartin "Lucrarii" si conducatorilor ei, mai ales lor. Pr Visarion NU ma conducea de mult. El oricum fusese izolat si nu mai primea decat vizitele anumitor membri. La parintele in vizita ajungeai mai greu decat la Presedinte in audienta. Asta daca nu aduceai vreun interes material. Am cunoscut pe propria piele asta. Pr Visarion multi ani inainte sa moara, era cu putin mai mult decat o leguma. Dansul depinzand in totalitate de cei din jurul sau. Asa ca el nu mai avea nici o autoritate asupra a ceea ce crease. Asa ca nu ma mai acuzati ca-l denigrez pe parintele. Repet: Actualii conducatori nu au autoritatea parintelui. Ei conduc manipuland puterea pe care o avea pr Visarion asupra oamenilor. Nu am spus ca s-a rupt lucrarea. Nu s-a desfiintat, ca de rupt ... mereu s-au rupt bucati din ea. |
|
||||
|
||||
![]()
Conducatorii ei stiu ca nu mai au autoritatea parintelui, pentru a tine lumea adunata.
Eu i-am vazut la parstas mai multi ca niciodata,au venit mii de oameni,la ora 7 dimineta nu mai puteai intra in biserica.Daca incerci sa spui ca tu stii mai multe sau ai facut parte din lucrare si acum o deifaimezi mi-e mila de sufletul tau si osanda care o vei primi.Fiecare probabil a inteles ce a vrut din acesta lucrare.Am inteles ca parintele URA foarte mult pacatul si spunea lucrurile fiecaruia in fata poate si de aici si-a atras mai multe antipatii.dar te rog spune-mi daca stii mai multe,cine este dupa TP,despre cine vb cand spui CONDUCATORII EI? Da,sunt un simpatizant,eu nu l-am cunoscut in viata si nici nu fac parte din lucrare dar nici nu admit ca unii ca tine care parintele Visarion a incercat sa-i duca la mantuire acum sa-i rasplatesca astfel munca. |
|
||||
|
||||
![]()
Ah si daca era o leguma cu mult inainte de a murii sincer ca un biet crestin te intreb te-ai rugat din inima ptr sanatatea dansului?asta din pura mea curiozitate
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cred ca tu ai atitudinea lui vsovivi, care zice ca nu este pucios, dar aproape ca face lucrare de apostolat in favoarea puciosilor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu are sens sa detaliez. |
|
||||
|
||||
![]()
Nuti nu stiu cine e si nici Costel,dar Gheorghita cum ai spui tu,adica parintele Gherasim il cunosc si inca foarte bine ptr ca mergem la aceiasi biserica in Coamarnic.Doamne iarta-ma dar omul asta de cand il stiu doar blagosloveste pe toata lumea,nu mi s-a parut absolut nimic deplasat la dansul,doar fapte si vorbe bune.E clar acum,ca daca vb de rau pe cineva care acum chiar il cunosc si stiu ce poate sa faca ptr noi credinciosii numai fapte si lucruri bune,in tine zace o ura mocnita.Dumnezeu sa te lumineze si sa iti arate calea cea buna catre mantuire.Si cu asta PUNCT!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am cuvinte sa ma mai exprim....nu pot decat sa te compatimesc.De-asta ies tot felul de vorbe si de-asta am ajuns de rusine, din cauza unora ca tine cu minte putreda care n-au inteles nimic.Cei care au inteles cu adevarat ca dorinta de a ne mantui este aceea care ne tine uniti vor ramane mereu alaturi de parintele Visarion, pentru ca ei stiu ca ceea ce dansul ne-a invatat este credinta cea adevarata.Cei care nu mai sunt alaturi de parintele, sunt cei ca tine care nu au inteles adevaratul scop si carora li s-a urcat mandria la cap.Eu atat iti spun si tu stii foarte bine: ai grija ca vei da seama inaintea Lui Dumnezeu pentru ceea ce stii si pentru ceea ce faci. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spui ca nu esti cu ei, ca esti doar o admiratoare, dar pana la urma afirmi ca stii foarte multe, din moment ce contrazici tot ce stiu. Daca nu esti membra a lor, mai ales una cu vechime, de ce ma contrazici? De unde stii tu ca nu este adevarat? PS: la fel ca toti visarionistii repeti obsesiv amenintarile cu Judecata. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|