![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acesta atitudine a lui mie nu imi spune nimic ,nu ma poate face sa generalizez. |
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai, este ceva ce nu poate fi extins la intreaga populatie. De aceea sondajele sunt, pana la urma, mai demne de luat in seama decat ce zice unul sau altul.
|
|||
|
|||
![]()
Am prezentat o situatie concreta, fara nicio intentie de a generaliza. Nu stiu ce motiv are si nici nu am de gand sa-l intreb.
|
|
||||
|
||||
![]()
sunt foarte multi intelectuali care inca lupta cu gandirea de fier,din Romania si Moldova.....actualii guvernanti,nici macar nu au curaj sa deschida gura.singurul care deschide gura(si-o deschide foarte prost)este basescu.mai bine ar tace.in schimb in romania?cu-i mai pasa de unire?gata,s-a pus tapetul!romanii nu sunt patrioti,romanii sunt lenesi,romanii........etc.bucurati-va,pentru ca incet,incet auto-distrugem romania.nu trebuie sa vina nici rusul,nici americanul,nimeni!noi singuri ne-o facem cu mana noastra!
aaaaaa,parca si vad,intelectualii de serviciu de pe forum, cum sar ca arsii!stai d-le ca sondajele..... care sondaje?alea facute dupa ureche?alea care intreaba aceiasi persoana de 100 de ori?merg in R Moldova de foarte multe ori si am observat putin atmosfera din capitala,Chisinau.mergeti intai acolo si vedeti realitatea si apoi veniti cu vrajelile din sondaje. http://www.timpul.md/articol/365-de-...bia-23408.html
http://www.facebook.com/home.php?sk=...051924725&ap=1 -intra pe: "COMUNITATEA ORTODOXA" Last edited by iulyaan; 20.05.2011 at 16:49:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E singurul politician din romania care a adus vorba despre asa ceva ! Restul au tacut malc ! |
|
||||
|
||||
![]()
basescu doar a vorbit!atat!Nu a facut absolut nimic.....abureala cu cetatenia romana,sa o spuna lui Boc.Fa dumnule ceva concret!E simplu sa dai un pasaport romanesc si sa faci romani pe banda rulanta....dar esenta?
|
||||
|
||||
![]()
O declarație de bun simț? România + Republica Moldova, o unire necesară? Și prin ce să devină: fuziune sau achiziție? E secolul XXI, impregnat de capitalism / societate de consum, firme și companii, monopoluri care controlează state și economii naționale și ne-am trezit și noi români - întârziați prin secol XVIII...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Basarabia e Romania-mars pt unire | antiecumenism | Generalitati | 3 | 20.10.2012 00:07:38 |
Unire din iubire,cofratietate si comuniune in unitate sau din interes? | Seraphim7 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 67 | 09.11.2010 13:32:28 |
intrebare necesara | anaily | Intrebari utilizatori | 7 | 27.08.2010 18:33:54 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
|