![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

aceste discutii exista pentru ca din cand in cand vine cate un visarionist sa se laude cu ce a descoperit el. mai bine imi vars sangele decat sa-i dau numele.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Dialog pașnic? Hm... Atunci sunt curios ce înseamnă mai puțin pașnic. 

Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori"  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

dar actualii conducatori ai lucrarii, poate cu exceptia pr Gherasim, nu conduc cum a facut-o dansul. cred ca in toate comentariile mele am incercat sa fac diferenta.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

dialogul asta tinde sa devina ceva gen m

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

ar face orice ca sa nu fie despartit de amintirea pr Visarion.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

* gen maria.margareta vs. vsovivi (scuze, dar mi-a luat-o telefonul razna :D)

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Tu recunoscandu-te ca fiind Mariamargareta? Eu nu ma recunosc a fi un vsovi si sincer nu ma intereseaza catusi de putin subiectul Pucioasa.

Cu siguranta traim vremurile de pe urma, cand inselaciunea este atat de subtila incat amageste, de este cu putinta, si pe cei alesi  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Aha,citesc si ma uimesc,pai parca ieri spuneai caunii  conducatorii.dintre care fc partea si parintele Gherasim face si drege ,acum te-ai razgandit?te-a apucat remuscarile,chiar o sa-l sun pe parinte sa-i povestesc de tine poate isi aduce aminte de tine Dumitre draga,sunt curioasa ce o sa zica ca spui ca ai impartit 12 ani de lucrare si acum nu fc decat sa hulesti.Mai spui si de cele 2 icoane care au plans ca nu stii de ele,RUSINOS!!!Hai baga oodata legitimatia aia si nu o mai aburii atat ca deja m-am saturat de toata ura ta si mandria.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Esti convins ca nu va fi atentionat sa intre sa citeasca ce scrie pe aici? Precum vezi, pagina este vizitata de cine nici nu te astepti. 

Cu siguranta traim vremurile de pe urma, cand inselaciunea este atat de subtila incat amageste, de este cu putinta, si pe cei alesi  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Aveti dreptate intru totul. Suntem supusi greselii in orice moment. Iertati-ne prostia. 

![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 13:12:17 | 
| Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 18:11:12 | 
| Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 17:26:27 | 
| Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 16:56:59 | 
| 
 |